44 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio
huisstijl
Website
Fotografie

QC4U is de slimme app van Agri Software die kwaliteitsinspectie van groente en fruit gemakkelijk maakt. De missie van Agri Software is het vereenvoudigen en standaardiseren van het controle proces waardoor tijd en geld bespaart wordt. Win-WIn!

bekijk de website

Website

Agri Software is een bedrijf dat zich durft te laten zien. Letterlijk en figuurlijk. Geen saaie software, maar baanbrekende software. Hierdoor konden wij 'los' met zowel het kleurenpallet als de fotografie. Zo is Agri Software een website geworden die uniek is in z'n soort.

Fotografie

Gradients gradients gradients. Oftewel kleurverlopen. Daar speelden wij mee in deze shoots. Want een kleurverloop kun je op de achtergrond plaatsen, maar hoe vet is het als de kleuren uit de gradient ook als belichting wordt gebruikt!

Stefan Loos

Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.

Huisstijl

De huisstijl van AgriSoftware is misschien anders dan je zou verwachten. Met een donkere achtergrond en opvallende kleurverlopen. Het heeft een technische uitstraling en het fruit spat van het scherm!

Zo werkt het - Animatie

Met mooie, geanimeerde dashboards laten wij de gebruiksvriendelijkheid van de QC4U app zien. In één oogopslag zien inspecteurs wat er op het programma staat: welke commodities arriveren, waar en wanneer zij deze kunnen inspecteren en de status van eerdere inspecties.

Onze impact - Animatie

De impact van AgriSoftware is groot. Met deze scroll animatie laten we de bezoeker zien wat deze impact is.