44 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio
Website
Fotografie

Zeg je PET-fles, dan roep je: Viltr! Interieurmerk Viltr is dé PET-vilt specialist van Nederland. Ze ontwerpen, produceren en monteren oogverbluffende wanden van PET-vilt. De missie van Viltr? Een betere toekomst en je (kantoor)interieur een boost geven.

bekijk de website

Website

Van design tot productie: de nieuwe website van Viltr is dé one-stop shop voor unieke wandpanelen van PET-vilt. Met haar PET-vilt oplossingen inspireert Viltr bedrijven om een duurzaam statement te maken van gebruikte PET-flessen. Onze nieuwe studio kon uiteraard niet Koos-Viltr-loos blijven 😄. Heb jij ons ‘Flabbergasted’ PET-vilt logo al gespot?

Fotografie

De meest toekomstbestendige kantoor- en interieurtransformaties brachten wij voor Viltr in beeld. Het resultaat? Mooi gevulde klantcases met persoonlijke foto’s. Ook het productieproces is van A tot Z gefotografeerd. Je krijgt hiermee een uniek kijkje ‘in de keuken’: alle Viltr-items worden namelijk in eigen werkplaats ontworpen en gemaakt!

Page Load animatie

Welkom in de wereld van Viltr! De entree tot de sustainable custom walls is er eentje om je vingers bij af te likken: een heerlijke ‘smooth’ transformatie van tekst en beeld.

Tekentafel animatie

Potlood en gum gereed 😄? De ‘visuele tekentafel’ loodst de bezoeker door de prachtige mogelijkheden van PET-vilt heen. De vloeiende lijnen schieten aan je voorbij wanneer je al scrollend de website bekijkt.

Parallax animaties

Een te gekke parallax animatie brengt de nieuwe bedrijfsfoto’s voor Viltr tot leven. Bekijk op de website onder andere het proces van design tot productie in eigen werkplaats.

Ronald Hagenstein

Founder of OTFLOW & Viltr
Heb in afgelopen maanden projecten gedaan met zowel Aniek voor een website als met Margot voor een shoot (twee losse projecten). In beide gevallen zeer tevreden met het resultaat en de kwaliteit! 100% 'Bang for your Buck'.