Branding

Wij hebben één missie: jouw bedrijf online op de kaart zetten met als doel om je ideale klant te bereiken. Internet biedt zoveel mooie kansen. Wij willen je helpen deze kansen optimaal te benutten.

Eenheid in je visuele
identiteit scoort

Tegenwoordig heb je veel standaard sjablonen waarmee je zelf visuele uitingen kunt creëren voor jouw bedrijf. Super handig, dat snappen we. Maar daarin schuilt ook een groot gevaar!

Wanneer je geen designer bent, is het lastig om eenheid te creëren in alle uitingen. En wanneer je geen eenheid hebt, verlies je herkenbaarheid. Vergelijk het maar eens met een kok. Jij kunt waarschijnlijk prima een gerecht bereiden, maar zult niet snel het niveau bereiken van een professionele kok.

Eenheid, en dus herkenbaarheid, creëer je door consistent dezelfde kleuren, vormen, iconen en lettertypes te gebruiken. Kunnen wij jou helpen aan een krachtig merk?

Huisstijl

Beloften

Passie = Kwaliteit

“Als je iets doet, moet je het goed doen.” Dat is ons motto. Vanuit een passie iets goeds te maken is niet zo moeilijk. Wij leveren jou topkwaliteit. Jij blij... Wij blij!

Fijne samenwerkingen

Bij Studio Flabbergasted word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Welnee, wij houden van duidelijke communicatie en fijne samenwerkingen. Zowel met jou, als met onze vaste partners.

10+ jaar ervaring

Onze digital designer Aniek heeft al ruim 10 jaar ervaring in het ontwerpen van websites, webshops, platformen, e-mails en apps.

Portfolio

Veelzijdig ontwerp

Wij gebruiken niet iedere keer hetzelfde trucje of template voor onze ontwerpen. Nee, dit is voor iedere klant op maat gemaakt met een unieke huisstijl.

Aanbod

Volledige huisstijl

Heb je nog geen huisstijl of wil je iets nieuws? Wij ontwerpen een volledige huisstijl inclusief logo, typografie, kleuren en beeldtaal voor jouw bedrijf.
  • Intake van 30 minuten (via videocall)
  • Logo (kleur- en zwart/wit versie)
  • Logo te downloaden in .png, .eps en .svg
  • Beeldmerk voor social media
  • Typografie
  • Kleurenpalet (inclusief kleurcodes voor web- en drukwerk)
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • 24/7 toegang tot al jouw huisstijl elementen en bijbehorende downloads in onze all-in-one workspace
€595
aanvragen
Sebastiaan Kooijman
Directeur Peopletrack
Hele goede ervaring met Aniek en Margot. Zowel de website als foto's zien er top uit en de samenwerking verloopt vanaf moment 1 heel soepel. Absoluut een aanrader..!
Tessa Harmsen
Eigenaar TapasTheater
De dames van Studio Flabbergasted hebben ons n.a.v. een heldere brainstormsessie geholpen aan een krachtige online huisstijl ten behoeve van onze social media kanalen (artwork én fotografie). Onze tijdlijn ziet er veel rustiger uit en is daardoor aantrekkelijker en effectiever en het aantal likes/volgers neemt toe! Dank Aniek en Margot!
Alisa Timmermans
Chef Tekst
De dames van Studio Flabbergasted zijn kundig, enthousiast, professioneel en hebben een frisse kijk op websitedesign. Alle ingrediënten voor een fijne samenwerking dus.