49 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio

Leg je evenement vast met event fotografie

Organiseer je een beurs, een congres of een andere bijeenkomst? Dit kun je vastleggen door een professionele event fotograaf van Studio Flabbergasted in te huren. Event fotografie begint steeds meer gewoon te worden. Dit heeft er voornamelijk mee te maken, dat klanten graag op de hoogte blijven van jouw activiteiten. Foto´s die gemaakt zijn tijdens het evenement kun je op je website plaatsen, zodat iedereen op de hoogte is van wat jij hebt georganiseerd. Hierdoor wek je wellicht de interesse van potentiële klanten en ook vaste klanten vinden het leuk om zichzelf terug te zien op een evenement die ze hebben bijgewoond. Misschien behoort het organiseren van evenementen wel tot je bedrijfsactiviteiten? Dan is event fotografie eigenlijk noodzakelijk om de aard van je werkzaamheden te tonen.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Voor event fotografie zit je bij Studio Flabbergasted goed en heb je de keuze uit diverse pakketten. Kies er bijvoorbeeld voor om onze fotograaf een halve dag te laten komen om foto´s te maken of kies een pakket voor een hele dag (8 uur) aanwezigheid. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor het vastleggen van zeer grote evenementen. Wij zijn dan de hele dag aanwezig en desgewenst met meerdere fotografen. Uiteraard zorgen wij ook voor het professioneel nabewerken van de foto´s en je download de foto´s vanaf je persoonlijke beeldbank. Deze foto´s zijn te gebruiken voor je website, maar ook geschikt voor drukwerk. Wil je meer weten wat wij voor je kunnen betekenen voor je evenementen? Je kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Beloofd!

Wij beloven jou:

WOW!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een website valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Concept

Wij fotograferen altijd vanuit een concept, eentje die helemaal aansluit bij jouw bedrijf, zodat jij kunt shinen met unieke foto's 🚀.

Uniek concept

Hadden we al gezegd dat we werken vanuit een concept 😉? Wij maken o.a. een moodboard, planning en briefing waarin we precies vastleggen wat & wanneer we fotograferen en in welke stijl. Zo bedenken we steeds weer iets unieks dat volledig past bij jouw bedrijf!

Allround fotografieteam

Welk beeldmateraal je ook nodig hebt: wij kunnen het! We hebben een professioneel fotografieteam met allround fotografen en beeldbewerkers. Of het nu gaat om product-, portret of bedrijfsfotografie: wij combineren het liefst onze expertises om tot ‘het perfecte plaatje’ te komen!

Professionele beeldbewerking

De finishing touch van een mooie foto is de beeldbewerking. Extra tijd en aandacht zorgt voor een professioneel eindresultaat. Onze beeldbewerkers editten daarom alle foto’s in Lightroom en Photoshop om tot een matching look- en feel te komen.

Team

Allround fotografen en beeldbewerkers!

Sophie Makkenze

Allround fotograaf & beeldbewerker

Fleur van den Biggelaar

Fotografie assistent & beeldbewerker

Kayleigh Heppener

Fotografie assistent & beeldbewerker
bekijk ons hele team