44 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio

Presenteer je bedrijf met professionele bedrijfsfotografie

Als bedrijf is een website tegenwoordig het middel om jezelf te presenteren en op de kaart te zetten. Ieder bedrijf is uniek. De producten, de mensen die er werken, ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Waarom zijn er dan nog zoveel bedrijfswebsites die zoveel op elkaar lijken? Het is ook niet gemakkelijk. We leven in een tijd waarin alles om beeld draait en hoe zet jij je bedrijf neer via één beeld? Zakelijke foto´s helpen je daarmee. Foto´s van je producten, van je medewerkers of een evenement stellen je in staat om te tonen hoe uniek je bent en om je van de concurrentie te onderscheiden. Dit zijn geen stockfoto´s, maar originele foto´s en door middel van een zakelijk fotoshoot voor jou zijn gemaakt. Dit maakt een wereld van verschil met de standaard foto ´s die je telkens weer op de vele bedrijfswebsites tegenkomt.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Organiseer een zakelijke fotoshoot voor unieke bedrijfsfoto's

Wil je mooie foto´s laten maken door een professionele bedrijfsfotograaf in Rotterdam? Neem dan eens contact op met Studio Flabbergasted. In onze fotostudio, maar ook in je eigen bedrijf of op een andere locatie, laat je de mooiste en meest aansprekende foto´s maken. Wij werken altijd vanuit een concept en zullen altijd proberen het WOW effect te bereiken. Dit doen we bijvoorbeeld door het gebruik van speciale lichteffecten in portretfoto’s. Het is geweldig om je medewerkers op de foto te zetten en zo de bezoeker van je website kennis met hen te laten maken. Hierdoor spreek je de bezoeker als het ware heel persoonlijk aan. Je personeel wordt professioneel gefotografeerd met bijvoorbeeld een neutrale achtergrond of juist te midden van hun werkzaamheden. Wat maar past bij jouw bedrijf. Wil je je producten fotograferen? Dan leent onze fotostudio zich hier uitstekend voor. Hier zijn alle middelen voorhanden om de producten perfect op de foto te zetten, zoals een goede belichting, apparatuur en passende accessoires.

Bedrijfsfotografie in Rotterdam met Studio Flabbergasted

Laat je bij ons een website maken? Dan kunnen ‘flabbergasted’ foto’s natuurlijk niet ontbreken. Samen met jou gaan we om de tafel zitten om je bedrijf en je wensen te leren kennen. Wij stellen naar aanleiding hiervan een moodbord op om je wensen te visualiseren. Daarna gaan we aan de slag met het fotografie plan en kun je bij ons in Rotterdam een bedrijfsfotograaf boeken. We laten de zakelijke fotoshoot plaatsvinden op locatie of in onze fotostudio en zorgen voor een nabewerking voor de finishing touch. Met onze bedrijfsfotografie heb je voor je website, je brochure of je folder unieke foto´s ter beschikking die je online uit je persoonlijke beeldbank haalt.

Beloofd!

Wij beloven jou:

WOW!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een website valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Concept

Wij fotograferen altijd vanuit een concept, eentje die helemaal aansluit bij jouw bedrijf, zodat jij kunt shinen met unieke foto's 🚀.

Uniek concept

Hadden we al gezegd dat we werken vanuit een concept 😉? Wij maken o.a. een moodboard, planning en briefing waarin we precies vastleggen wat & wanneer we fotograferen en in welke stijl. Zo bedenken we steeds weer iets unieks dat volledig past bij jouw bedrijf!

Allround fotografieteam

Welk beeldmateraal je ook nodig hebt: wij kunnen het! We hebben een professioneel fotografieteam met allround fotografen en beeldbewerkers. Of het nu gaat om product-, portret of bedrijfsfotografie: wij combineren het liefst onze expertises om tot ‘het perfecte plaatje’ te komen!

Professionele beeldbewerking

De finishing touch van een mooie foto is de beeldbewerking. Extra tijd en aandacht zorgt voor een professioneel eindresultaat. Onze beeldbewerkers editten daarom alle foto’s in Lightroom en Photoshop om tot een matching look- en feel te komen.

Team

Allround fotografen en beeldbewerkers!

Sophie Makkenze

Allround fotograaf & beeldbewerker

Fleur van den Biggelaar

Fotografie assistent & beeldbewerker

Kayleigh Heppener

Fotografie assistent & beeldbewerker
bekijk ons hele team