44 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio

Voor webdesign in Rotterdam schakel je Studio Flabbergasted in

Je website dient als het visitekaartje van je organisatie, het is een afspiegeling van hoe jij als bedrijf bent en wat je wilt uitstralen. Het design van de website kan je bedrijf maken of breken. Logisch dus dat je een website wilt met de WOW factor. Een aantrekkelijke en aansprekende website levert je namelijk gegarandeerd een omzetverhoging op. Ben je nog op zoek naar een web bouwer? Dan ben je bij Studio Flabbergasted aan het juiste adres. Bij ons webdesign bureau in Rotterdam werken genoeg specialisten die staan te trappelen om jouw website het ‘flabbergasted’ gevoel te geven.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Een website laten bouwen in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een website die er écht uit springt? Eentje waarvan je bezoeker echt onder de indruk is? Neem dan contact op met onze webdesign studio. Je zult onder de indruk zijn van de mogelijkheden die de professionals van Studio Flabbergasted kunnen tonen. Als web design bureau in Rotterdam bieden wij meer dan alleen ‘even’ het bouwen even een website. Design is ons specialisme. Een design dat gecombineerd wordt met prachtige en aansprekende foto´s en animaties. Voor jouw website laten wij als webdesignbureau spectaculaire en aansprekende foto´s maken. Dit vormt de basis voor een website die je ´flabbergasted´ laat zijn.

Studio Flabbergasted is jouw partner voor website design in Rotterdam

Als ondernemer mag je veeleisend zijn. Als zelfs het beste niet goed genoeg is voor jou, dan leg je de lat enkele niveau´s hoger. Dit geldt ook voor webdesign. Er zijn zoveel websites die op elkaar lijken en niet meer uniek zijn. Jij wilt iets anders, een webdesign die je niet bij je concurrenten terugziet en het liefst ook niet bij andere websites? Daarvoor heb je een web bureau nodig die net dat stapje verder voor je gaat. Je komt dan uit bij Studio Flabbergasted. Als website bureau met een zeer enthousiast team van experts, gaan we voor je aan de slag. We zetten alles op alles om die onderscheidende website te maken die jij graag wenst. Bekijk ons portfolio of wil je weten wat wij als webbureau in Rotterdam voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust of stuur een e-mail.

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Samen met jou sprinten we in twee weken naar een KNALgoede website.
Volledige focus op jouw bedrijf en een ‘Flabbergasted’ eindresultaat.

1

Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

2

Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

3

Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

4

Bouw in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!

Beloofd!

Wij beloven jou:

WOW!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een website valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.