49 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio

Wat is Webflow en wat kun je ermee?

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website kan op verschillende manieren plaatsvinden. De klassieke wijze is door middel van programmering of codering. Tegenwoordig gebruiken de meeste website ontwikkelaars hiervoor speciale software, ook wel een Content Management Systeem (CMS) genoemd. Er zijn diverse soorten CMS softwarepakketten verkrijgbaar, waaronder de CMS Webflow. De Webflow CMS wordt door Studio Flabbergasted als erg gebruiksvriendelijk ervaren. Dit is ook de reden dat wij de websites voor onze klanten in Web Flow bouwen. Niet alleen wij werken prettig met Webflow, ook voor de klant is Webflow gebruiksvriendelijk. Zo kunnen onze klanten na de oplevering van de website, zelf heel gemakkelijk hun content op de website zetten.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Het voordeel van Webflow websites

Het belangrijkste voordeel van websites die met Webflow zijn gebouwd, is de gebruiksvriendelijkheid. Iedereen kan met Webflow werken. Ook als je zelf geen verstand hebt van de technische achtergrond achter een website, dan is het toch mogelijk om relatief eenvoudig content toe te voegen of te wijzigen. Voor ontwikkelaars is het voordeel dat de software modern en efficiënt is ingericht. Zonder een codering te hoeven schrijven maken ontwikkelaars hiermee de mooiste en meest spectaculaire websites. We besparen hiermee tijd, die wij inzetten voor het ontwerpen van het design voor jouw website.

Kies voor een deskundige Webflow webbouwer

De experts van Studio Flabbergasted zijn volledig vertrouwd met het werken met Webflow. Als professionele Webflow webbouwer, garanderen we hiermee een website waar je mond van openvalt. Betreffende het ontwerpen en bouwen van een website biedt Webflow alles wat we nodig hebben. Daarnaast is het voor jou als klant erg gemakkelijk om zonder al te veel kennis Webflow te gebruiken. Wij zorgen voor het perfecte design van je website, jij hebt de mogelijkheden om je fraaie website met content te vullen. Uiteraard kunnen wij jeals zakelijke Webflow webbouwer alles vertellen over Webflow. Tevens kunnen wij als Webflow Professional Partner je voorzien van waardevolle adviezen.

Wat is er mogelijk bij een Webflow website bouwen?

Wil je een professionele Webflow website laten bouwen door Studio Flabbergasted? Dan zijn er nagenoeg geen beperkingen. Alle soorten designs en ontworpen elementen kunnen in Webflow gezet worden, als basis voor een website die geheel aan jouw wensen voldoet. Bij een Webflow website laten maken is het belangrijk dat deze volledig uniek is. Wij zorgen hiervoor. Niet alleen met een spectaculair design, ook met unieke foto´s en animaties die uitstekend met het design gecombineerd worden.

Een state of the art Webflow web design

De kunst van webdesign, is dat een ontwerp van een website dusdanig ontworpen wordt, dat naast het design ook andere factoren belangrijk zijn. Een professioneel Webflow website ontwerp doet zeker de monden openvallen, maar ook functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijk. Nadat de bezoeker is bijgekomen van het overweldigende Webflow design, is het tijd om de website te ontdekken. Je kunt een prachtige Webflow webdesign laten maken, maar als het voor de bezoeker niet prettig is om door je website te navigeren, dan doet dit afbreuk aan het ontwerp. Maak daarom gebruik van de expertise van Studio Flabbergasted als jouw Webflow webbouwer.

De mooiste Webflow website design met Studio Flabbergasted

Wil je een bijzonder Webflow website design laten maken? Dan is Studio Flabbergasted de juiste partner voor jou. Website design is meer dan een website in elkaar zetten. Wij zijn daarom gespecialiseerd in design. Niet alleen hoe je een website technisch en visueel ontwerpt, ook betreffende de inhoud. Denk aan unieke foto´s die niet uit een fotostock komen. Webflow biedt alles voor ons om de perfecte bedrijfswebsite te ontwerpen en te maken en de gebruiksvriendelijkheid voor jou om je website te onderhouden.

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Samen met jou sprinten we in twee weken naar een KNALgoede website.
Volledige focus op jouw bedrijf en een ‘Flabbergasted’ eindresultaat.

1

Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

2

Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

3

Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

4

Bouw in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!

Beloofd!

Wij beloven jou:

WOW!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een website valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.