Fotografie

Met een enorme liefde voor fotografie zetten wij ons elke dag voor de volle 200% in voor de mooiste, leukste en meest uitdagende foto-opdrachten!

Hoogwaardige fotografie voor een uitstraling die bij jouw business past

Doe jij je anders voor dan je bent? Wij denken van niet.Voor fotografie is dit helaas vaak een ander verhaal.Veel beeldmateriaal dat wordt gebruikt voelt niet echt.Te gepolijst, te surrealistisch en het vertelt niet wie je bent. Herkenbaar?

Fotografie is goed als het klopt en past bij de organisatie; denk aan formeel versus informeel, kleurrijk versus zakelijk, een gemoedelijke club versus een multinational. Blijf alsjeblieft weg van stockfotografie.

Het maken van mooi en krachtig, maar vooral veelzeggend beeldmateriaal is wat wij doen. Wij denken van begin tot eind met je mee. Zo werken wij vanuit een doordacht concept om zo pakkend beeld te creëeren. De (na)bewerking verzorgen wij tot in de puntjes.

Concept

Wij fotograferen altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo maken we uniek beeldmateriaal dat 100% aansluit bij jouw bedrijf.

Concept

We werken altijd vanuit een concept. Dat is een voorbedacht plan waarin we precies vastleggen wat we gaan fotograferen en in welke stijl. Voor iedere klant willen we namelijk iets unieks maken dat volledig past bij het bedrijf.

Fotografie

Margot is allround fotograaf en daardoor kan ze allerlei verschillende beelden maken. Of het nou gaat om product-, portret of bedrijfsfotografie. Vaak is het juist een mix van deze expertises!

Beeldbewerking

De finishing touch van een mooie foto is de beeldbewerking. Extra tijd en aandacht zorgt voor professioneel beeldmateriaal. Ik stem daarom alle foto’s in Lightroom op elkaar af voor een matching look- en feel.

Portfolio

Allround fotografie

Bedrijfsfotografie
portretfotografie
productfotografie
interieurfotografie
foodfotografie

Wij helpen je graag met het ontwikkelen van mooi beeldmateriaal! Of je nu op zoek bent naar portretfotografie, professionele bedrijfsfoto’s of overheerlijke foodfotografie: onze uitdaging is om jou, je bedrijf of merk zo goed mogelijk in beeld te brengen.  

Chantal Hoozemans

Met deze ‘moody’ interieurfoto’s brengen we de stijl van interieurdesigner Chantal Hoozemans over.

Baek Food & Drinks

Opdracht: breng de huiselijk sfeer over van het restaurant. Nou, dat is gelukt! Al trek?

Anti Aging Labs

Luxe productfotografie voor de webshop van Anti Aging Labs.

Studio Noëll
Eigenaar Studio Noëll
Margot heeft voor mij de productfotografie en sfeerbeeld verzorgd. Ik kan niet anders zeggen dat ik onwijs blij ben met het resultaat, en nog belangrijker: de samenwerking. Deze voelt vertrouwd en professioneel. Margot zet graag nét dat stapje extra en is altijd bereikbaar. Daarom werk graag samen met Studio Flabbergasted.
Pauline Maaskant
Eigenaar PWMCC
Aniek en Margot vormen een enthousiast en professioneel team dat met originele ideeën en creatieve inbreng maatwerk levert!
Sanne Schepers
Directeur Afdeling Online
Fijn samengewerkt met zowel Margot als Aniek. Wij zijn fan van hun werk, zowel fotografie als design :).

Extra's

Hier kunnen we ook mee helpen.

Design

Een professionele visuele identiteit die past bij jouw verhaal en ideale klant. Huisstijlen, drukwerk en webdesign.

Website

Een krachtige website die jouw bezoekers omzet in klanten.
Copywriting

Goed verhaal: professionele teksten die naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Teksten die staan als een huis en kloppen als een bus. Prijs op aanvraag.

Online Marketing

Goed gevonden! Wij zorgen ervoor dat je ideale klanten je website ook daadwerkelijk gaan vinden. Hier zijn meerdere oplossingen voor. Wij kijken graag welke het beste bij jou aansluit. Prijs op aanvraag.

Social media content

Val op via social media! Ontwerp van verschillende visuele formats voor jouw social media kanalen. Toegespitst op jouw business en daarom helemaal in lijn met jouw huisstijl. Ook mogelijk: social media fotografie om je kanalen nog meer professionaliteit te geven. Prijs op aanvraag.

Video

Bewegend beeldmateriaal, daar kun je naar blijven kijken. Vang de aandacht van jouw ideale klant met op maat gemaakt videomateriaal. Van sfeervideo's tot een goed interview: wij kunnen verschillende video’s maken. Prijs op aanvraag.