44 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio
Website
Fotografie

The Future is Now ontwikkelt werk- en spelvormen die het authentieke vermogen van mensen bevorderen. Simpel gezegd werk- en spelvormen die je helpen om zoveel mogelijk vanuit jezelf richting te geven aan je werk en je leven.

bekijk de website

Website

The Future is Now helpt je om stappen voorwaarts te zetten. In eerste instantie in jezelf en vanuit jezelf. En als gevolg daarvan in je werk en in je leven. Daardoor groeit je kracht en het vertrouwen in jezelf. Dat gaat stap voor stap. Wanneer jij dat wilt en keer op keer weer opnieuw.

Fotografie x illustratie

Wij houden van fotografie, maar hoe mooi is het om dit te combineren met illustraties? Om de verschillende principes en werelden van The Future is Now uit te beelden hebben wij gekozen om hier gebruik van te maken. Wij zijn erg trots op het eindresultaat!

Hover animatie

Als je al een mooie huisstijl hebt, kunnen wij deze alleen nog maar met trots verwerken in jouw website! Zodoende hebben wij hover animaties gemaakt bij The Future is Now om een leuke draai aan de huisstijl te geven.

Hoe werkt het animatie

Met een mooi geïllustreerd en geanimeerd element laten wij de bezoekers alvast aan alle vier de werelden van The Future is Now proeven. Door middel van het parallax effect wordt je echt in deze wereld in gezogen!