49 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio
Huisstijl
Website
logo animatie

Pieken met PEAX! Met data en Artificial Intelligence (AI) ontwikkelt PEAX oplossingen voor de Food & Agri sector. Zo helpen ze hun klanten om betere en duurzame belissingen te maken, zoals het verbeteren van processen en het vergroten van de schaalbaarheid.

bekijk de website

Website

Wat kan Artificial Intelligence voor jouw bedrijf betekenen? De nieuwe website van PEAX beantwoord hierin al jouw vragen! Zo helpt AI met het bepalen van de prijszetting, het optimaliseren van je voorraad en autonoom telen.

Huisstijl + Logo animatie

Niet ‘Back to the future 🏎’, maar ‘Bringing you the future’. Kortom: een huisstijl en logo dat toekomstbestendig is en een kick-ass kleurencombi die lekker opvalt! AI geeft de inzichten die jouw bedrijf naar de spreekwoordelijke top kunnen brengen. De berg en vlag (doel bereikt!) mochten daarom niet ontbreken in de toffe logo-animatie.

ROI Animatie

Van 100% vandaag, naar 150% morgen. Om de ROI in- en output nog duidelijker te maken ontwikkelden we deze animatie die 100% rendement omzet naar 150% rendement. Doelen zijn er om te stellen, nietwaar?

Case slider

Cases zijn enorm belangrijke stukken bewijs op je website. Zo ook bij PEAX! Deze mag dan ook lekker opvallen met een mooie animatie.