49 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio

Wat zijn voor een website laten maken de kosten?

'Wat kost het maken van een website?', is voor bedrijven een belangrijke vraag als zij een website laten maken. De kosten website laten maken moeten boekhoudkundig verantwoord worden. Anderzijds moet je je beseffen dat het vandaag de dag geen optie is om als bedrijf geen website te hebben. Potentiële klanten zoeken eerst hun informatie online, voordat zij beslissen om zaken met je te doen. Een website of webshop kan voor een flinke omzetverhoging zorgen of het aanboren van nieuwe doelgroepen. Hoe hoog de kosten maken website ook zijn, je moet je realiseren dat de website laten maken prijs de moeite waard is als je hier alle voordelen tegenover zet. Wat kost het om een website te laten maken kan verschillen per websitebouwer. De gemiddelde kosten van een website laten maken zullen afhangen van de diensten die je afneemt of op welke wijze de website wordt ontworpen en gemaakt.

Hoeveel kost het om het een website te laten maken door Studio Flabbergasted? Hoeveel kost een website bij ons, is bij ons geen vaag gegeven. Integendeel zelfs, transparantie staat bij ons voorop en dus zijn de kosten direct bij ons op te vragen.

We hebben een prijscalculator die onze kosten voor een website bouwen berekent en dat is lekker duidelijk voor jou. De kosten voor het laten maken van een professionele website kunnen overigens hoger uitkomen, want desgewenst verzorgen wij ook de fotografie voor jouw website. Fotografie kosten zijn afhankelijk van het type foto’s, de hoeveelheid en de locatie van de fotoshoot.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Een website ontwerpen en kosten die duidelijk zijn bij Studio Flabbergasted

Hoeveel kost een website laten maken door Studio Flabbergasted hoeft voor jou geen vraag te zijn. De website laten bouwen prijs is bij ons duidelijk en transparant. Door ons een website laten bouwen is de kosten in de hand hebben en niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast is de kwaliteit van jouw website en onze dienstverlening van hoge kwaliteit en je geld dubbel en dwars waard. Jouw website verdient de investering vanzelf weer terug. Wil jij je ook niet meer afvragen: 'wat kost een website maken?' Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw bedrijf en bij voorbaat kunnen wij je de garantie geven op een website waar je 'flabbergasted' door wordt.

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Samen met jou sprinten we in twee weken naar een KNALgoede website.
Volledige focus op jouw bedrijf en een ‘Flabbergasted’ eindresultaat.

1

Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

2

Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

3

Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

4

Bouw in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!

Beloofd!

Wij beloven jou:

WOW!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een website valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.