40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Over ons

Wij hebben één missie. Jouw bedrijf online op de kaart zetten. Het doel? Je ideale klant bereiken. Internet biedt zoveel mooie kansen. Wij helpen je deze kansen optimaal te benutten.

Alles draait om beleving

Bij onze creaties gaan we altijd voor het WOW-effect! Daar komt onze naam ‘Flabbergasted’ ook vandaan. Dit betekent vrij vertaald: ‘met stomheid geslagen’. Dat is nu precies waar wij naar streven wanneer we voor jou aan de slag gaan!

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten een website met een WOW-effect!

Margot de Heide

Founder & Fotograaf

Aniek Velthuizen

Founder & Designer

Merin van Dam

Projectmanager

Bryan van Delft

Designer & Webflow Developer

Soraya Demmers

Webflow Developer

Loes Tibout

Beeldbewerker

Pauline van der Stadt

Fotograaf & Beeldbewerker

Yoerdan de Rijke

Designer & Webflow Developer

Dominique Plugers

Stagiaire Design

Chiara Vos

Stagiaire Mediamanagement
Join our team

Beloofd!

Wij beloven jou:

WOW!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een website valt pas op wanneer deze uniek is.

🤩

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

💞

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

🚀

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

🤣

Hoe het begon

Opvallen, dat is wat je wilt. Met een gewone website krijg je dat niet voor elkaar. Met een hele mooie ook niet. Wat je nodig hebt is een visuele vuurwerkshow waar je steil van achterover slaat. Eye candy in elke pixel, design buiten de lijntjes, beelden die van het scherm recht in je gezicht spatten - pats!

Bij Studio Flabbergasted weten we hoe je die pats krijgt. Aniek, onze designer-oprichter, werkte tien jaar bij verschillende webbureaus en zag hoe mooie designs verloren gingen door goedkope en afgezaagde foto’s. Margot, onze fotograaf-oprichter, vergroeide twaalf jaar met haar fotolens en ontdekte hoe je uit een universum aan afzonderlijke details één kloppend beeld maakt dat je bij de lurven pakt.

Toen ze in 2019 samen een website bouwden, waren ze flabbergasted toen ze zagen wat er gebeurt als je vanaf de eerste schets design en fotografie met elkaar versmelt. En dus startten Aniek en Margot Studio Flabbergasted.

Sinds onze start in 2020 zijn we uitgegroeid tot een studio met een flabbergasting team van designers, webflowers, illustrators en beeldbewerkers. We maken websites voor merken die zichzelf durven laten zien en een website willen waarin design, fotografie, animatie, illustratie en video één geheel vormen. Een geheel dat, pats, van je scherm spat.

Behind the scènes

Een kijkje in de 'keuken' van onze kleurrijke fotostudio 👀.