Over ons

Wanneer ben je Flabbergasted? Zodra je één van onze websites bezoekt!
Wat doen wij anders dan de rest? Inzetten op beleving, om een WOW-effect te creëren!

Alles draait om beleving

Anders dan onze concurrenten

We zetten in op beleving en vertellen jouw verhaal door middel van storytelling. Dit doen we met zo min mogelijk tekst: we laten liever mooie beelden spreken. Samen kijken we wat jouw bedrijf bijzonder maakt en lichten dit uit door de krachtige combinatie van design en fotografie.

WOW-effect

Bij onze creaties gaan we altijd voor het WOW-effect! Daar komt onze naam ‘Flabbergasted’ ook vandaan. Dit betekent vrij vertaald: ‘met stomheid geslagen’. Dat is nu precies waar wij naar streven wanneer we voor jou aan de slag gaan!

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!

Margot de Heide

Founder & Fotograaf

Margot staat synoniem voor het ‘perfecte plaatje’, want als fotograaf weet ze die maar al te goed vast te leggen! Inmiddels werkt ze nu zo’n 10 jaar voor verschillende nationale en internationale opdrachtgevers. Ze is gespecialiseerd in interieur- food- en portretfotografie en houdt ervan om via haar foto’s mooie verhalen te vertellen.

Zij is voor Studio Flabbergasted niet alleen de plaatjesmaker maar ook hét aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Wil jij meer weten? Bel of mail Margot.

margot@studioflabbergasted.nl

Aniek Velthuizen

Founder & Designer

Aniek is een creatieveling pur sang! Vertel je verhaal en zij schudt zo een concept uit haar mouw. Na jarenlang websites ontwerpen, is haar portfolio nu inmiddels aardig gevuld. Simpele ideeën omzetten naar beelden, dat is haar kracht.

Al klant bij Studio Flabbergasted? Aniek zorgt ervoor dat jouw project ‘behind the scenes’ op rolletjes verloopt.

aniek@studioflabbergasted.nl

Merin van Dam

Projectmanager

Als projectmanager van Studio Flabbergasted is het notitieboekje van Merin goud waard! Planningen, to do's, notities, je vindt het er allemaal in terug. Als aanspreekpunt voor de klant zorgt zij ervoor dat projecten in goeden banen worden geleidt en deadlines worden behaald! Daarnaast beheerd Merin ook onze 'flabbergasted' social mediakanalen waar je al onze avonturen kunt volgen.

Ben je benieuwd naar Merin haar creaties? Check ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

merin@studioflabbergasted.nl0103070941

Max Neeling

Designer, Animator & Webflow Developer

Max is onze design, animatie én Webflow hero (win-win-win!). Hij maakt de mooiste designs, zet deze om in de tofste animaties en bouwt zijn creaties ook nog eens in Webflow. Kortom: een echte allrounder die helemaal weet hoe hij iets 'flabbergasted' moet maken.

Benieuwd naar de creaties van Max? Check dan ons portfolio!

max@studioflabbergasted.nl

Soraya Demmers

Webflow Developer & Support

Ben je op zoek naar een technische website die gebouwd wordt in Webflow? Dan ben je bij Soraya aan het juiste adres! Zij bouwt voor jou de meest technische & 'flabbergasted' website én staat daarnaast ook nog voor jou klaar als je support vragen hebt.

Wil je weten of er iets mogelijk is voor jouw website of heb je vragen? Neem dan contact op met Soraya en zij zoekt het voor je uit!

soraya@studioflabbergasted.nl

Loes Tibout

Mediamanagement stagiaire

Als stagiair van Studio Flabbergasted gaat Loes aan de slag met allerlei leuke dingen. Zo ondersteunt zij bij leuke projecten, assisteert ze bij onze fotoshoots en gaat zij creatief aan de slag in Adobe Lightroom en Photoshop!

loes@studioflabbergasted.nl

Lieke Alblas

Fotograaf & Beeldbewerker

Onze beeldbewerker Lieke zorgt ervoor dat jouw foto's er altijd tiptop uitzien! Vanuit haar huisje in Gouda werkt ze samen met haar rode kater Fred twee dagen per week voor Studio Flabbergasted. Wist je dat deze creatieve duizendpoot zelf ook graag achter de camera staat? Als freelance fotograaf helpt Lieke ondernemers aan mooie bedrijfsfotografie die nét even anders is.

Benieuwd welke foto's Lieke voorzien heeft van mooie edits? Check onze Instagram feed!

lieke@studioflabbergasted.nl0103070941