Even sparren?

Over ons

Wanneer ben je Flabbergasted? Zodra je één van onze websites bezoekt!
Wat doen wij anders dan de rest? Inzetten op beleving, om een WOW-effect te creëren!

Alles draait om beleving

Anders dan onze concurrenten

We zetten in op beleving en vertellen jouw verhaal  door middel van storytelling. Dit doen we met zo min mogelijk tekst: we laten liever mooie beelden spreken. Samen kijken we wat jouw bedrijf bijzonder maakt en lichten dit uit door de krachtige combinatie van design en fotografie.

WOW-effect

Bij onze creaties gaan we altijd voor het WOW-effect! Daar komt onze naam ‘Flabbergasted’ ook vandaan. Dit betekent vrij vertaald: ‘met stomheid geslagen’. Dat is nu precies waar wij naar streven wanneer we voor jou aan de slag gaan!

Vakidioten

Margot de Heide met fotografielamp

Margot de Heide

Fotograaf

Margot staat synoniem voor het ‘perfecte plaatje’, want als fotograaf weet ze die maar al te goed vast te leggen! Inmiddels werkt ze nu zo’n 10 jaar voor verschillende nationale en internationale opdrachtgevers. Ze is gespecialiseerd in interieur- food- en portretfotografie en houdt ervan om via haar foto’s mooie verhalen te vertellen.

Zij is voor Studio Flabbergasted niet alleen de plaatjesmaker maar ook hét aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Wil jij meer weten? Bel of mail Margot.

Aniek Velthuizen

Designer

Aniek is een creatieveling pur sang! Vertel je verhaal en zij schudt zo een concept uit haar mouw. Na jarenlang websites ontwerpen, is haar portfolio nu inmiddels aardig gevuld. Simpele ideeën omzetten naar beelden, dat is haar kracht.

Al klant bij Studio Flabbergasted? Aniek zorgt ervoor dat jouw project ‘behind the scenes’ op rolletjes verloopt.

Margot de Heide met fotografielamp

Flabbergasted?

Yesssssss

Dat is leuk om te horen.
We maken graag kennis met je!

Mm, nog niet

Dat geeft niks, er is nog genoeg te bekijken. Check de links hieronder.
©2020 Studio Flabbergasted
KvK 76160769 / BTW NL860529381B01
Privacy & Cookies