Over ons

Wanneer ben je Flabbergasted? Zodra je één van onze websites bezoekt!
Wat doen wij anders dan de rest? Inzetten op beleving, om een WOW-effect te creëren!

Alles draait om beleving

Anders dan onze concurrenten

We zetten in op beleving en vertellen jouw verhaal door middel van storytelling. Dit doen we met zo min mogelijk tekst: we laten liever mooie beelden spreken. Samen kijken we wat jouw bedrijf bijzonder maakt en lichten dit uit door de krachtige combinatie van design en fotografie.

WOW-effect

Bij onze creaties gaan we altijd voor het WOW-effect! Daar komt onze naam ‘Flabbergasted’ ook vandaan. Dit betekent vrij vertaald: ‘met stomheid geslagen’. Dat is nu precies waar wij naar streven wanneer we voor jou aan de slag gaan!

Vakidioten

Deze vijf vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!

Margot de Heide

Founder & Fotograaf

Margot staat synoniem voor het ‘perfecte plaatje’, want als fotograaf weet ze die maar al te goed vast te leggen! Inmiddels werkt ze nu zo’n 10 jaar voor verschillende nationale en internationale opdrachtgevers. Ze is gespecialiseerd in interieur- food- en portretfotografie en houdt ervan om via haar foto’s mooie verhalen te vertellen.

Zij is voor Studio Flabbergasted niet alleen de plaatjesmaker maar ook hét aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Wil jij meer weten? Bel of mail Margot.

margot@studioflabbergasted.nl

Aniek Velthuizen

Founder & Designer

Aniek is een creatieveling pur sang! Vertel je verhaal en zij schudt zo een concept uit haar mouw. Na jarenlang websites ontwerpen, is haar portfolio nu inmiddels aardig gevuld. Simpele ideeën omzetten naar beelden, dat is haar kracht.

Al klant bij Studio Flabbergasted? Aniek zorgt ervoor dat jouw project ‘behind the scenes’ op rolletjes verloopt.

aniek@studioflabbergasted.nl

Merin van Dam

Projectmanager

Merin is onze social media tijger én het zonnetje in huis! Als projectmanager bij Studio Flabbergasted helpt zij ons met een strakke social media strategie en het up-to-date houden van onze social media kanalen. Kortom: Merin zorgt ervoor dat jij ons online overal tegenkomt. Ook ondersteunt Merin ons bij leuke projecten waar kan: zo organiseert ze fotoshoots, schrijft ze fotobriefings en is ze met een toffe 'Studio Flabbergasted' video pilot bezig (wordt vervolgd).

Ben je benieuwd naar Merin haar creaties? Check ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

merin@studioflabbergasted.nl0103070941

Stefan Peek

Webflow Developer

Stefan is dé Webflow hero (eh... developer!) achter al onze 'Flabbergasted' websites. Met een bak koffie in zijn linker- en een computermuis in zijn rechterhand, zet hij de mooiste Webflow websites voor jou in elkaar!

Heb je vragen of wil je weten of er iets mogelijk is voor jouw website? Neem contact op met Stefan, hij zoekt het voor je uit!

stefan@studioflabbergasted.nl

Lieke Alblas

Beeldbewerker

Onze beeldbewerker Lieke zorgt ervoor dat jouw foto's er altijd tiptop uitzien! Vanuit haar huisje in Gouda werkt ze samen met haar rode kater Fred twee dagen per week voor Studio Flabbergasted. Wist je dat deze creatieve duizendpoot zelf ook graag achter de camera staat? Als freelance fotograaf helpt Lieke ondernemers aan mooie bedrijfsfotografie die nét even anders is.

Benieuwd welke foto's Lieke voorzien heeft van mooie edits? Check onze Instagram feed!

lieke@studioflabbergasted.nl0103070941