44 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio

Hoge kwaliteit webdesign is in Rotterdam te vinden

Bij webdesign draait alles om grafische vormgeving, maar ook om gebruiksvriendelijkheid van de website. Je zoekt een webdesigner die voor jou een website kan bouwen met de zogenaamde ´Wow-factor´ en waarbij functionaliteit niet ten ondergaat in het design geweld? Een webdesign bureau in Rotterdam kan je hierbij helpen. Studio Flabbergasted heeft niet alleen de technische knowhow over het bouwen van een website in huis. Ons team bestaat uit creatieve en enthousiaste designers, waardoor iedere website een pareltje wordt om te zien.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Wat mag je van ons als webdesigner in Rotterdam verwachten?

Wij zijn een webdesign bureau in Rotterdam met spectaculair design als uithangbord voor alle websites die we maken. Wij zorgen voor een design waar jij je helemaal in kunt vinden en van onder de indruk bent. Maar ook zorgen wij voor een unieke website. Misschien heb je producten die je op je website wilt zetten? Dan kunnen wij in onze fotostudio prachtige productfoto´s voor je maken. Je hoeft hierdoor niet te werken met bestaande foto´s die je eventueel ook op andere websites tegenkomt. De formule die we hanteren voor de mooiste website is niet zo moeilijk:

  • Uniek webdesign
  • Krachtige fotografie
  • Opvallende animaties

Door deze drie elementen met elkaar te combineren, krijg jij een ijzersterke website waarmee je jezelf in de markt zet en onderscheidt van de concurrentie.

Professioneel webdesign in Rotterdam met Studio Flabbergasted

Zoek je een professionele webdesigner in Rotterdam en omgeving? Bij Studio Flabbergasted kun je professioneel webdesign laten maken in Rotterdam. Design staat bij ons centraal en daarom zorgen we altijd voor een volstrekt unieke website. Pas als jij tevreden bent met het resultaat van het design, dan zijn wij het ook. Ook professionele fotografie kunnen wij voor je regelen. Zowel in onze eigen fotostudio als op locatie. Wij zijn thuis in alle vormen van bedrijfsfotografie, van portretfotografie tot productfotografie. Zo plaats je alleen unieke foto´s op je website en laat je de bezoekers verstelt staan van het resultaat. Heb je nog specifieke wensen voor je website? Je mag ons altijd bellen of een e-mail sturen. Wij helpen je graag verder om een prachtige en unieke website neer te zetten.

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Samen met jou sprinten we in twee weken naar een KNALgoede website.
Volledige focus op jouw bedrijf en een ‘Flabbergasted’ eindresultaat.

1

Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

2

Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

3

Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

4

Bouw in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!

Beloofd!

Wij beloven jou:

WOW!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een website valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.