49 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio

Wil je een website laten maken in Rotterdam?

Hoe zet jij je als bedrijf vandaag de dag op de kaart? Je kunt van alles verzinnen om in de spotlights komen te staan, maar een website mag absoluut niet ontbreken. Sterker nog, met een web design waar je steil van achterover slaat hoef je niets anders meer te verzinnen. Dit geeft al aan hoe belangrijk professionele websites tegenwoordig zijn en dat je hiervoor deskundige website designers nodig hebt. Professioneel een website maken dient uiteraard om jezelf te presenteren, maar ook als een marketinginstrument. Door een website te laten maken met een professionele uitstraling, verhoog je je omzet of bereik je gemakkelijk een nieuwe doelgroep. Kortom, een site laten maken doe je niet zelf even. Vooral niet als deze beter moet zijn dan de concurrentie, dan heb je website ontwikkelaars nodig die exact weten wat jouw bedrijf nodig heeft.

Waar vind je website bouwers die een echte unieke en spectaculaire bedrijfswebsite maken? Je moet voor een dergelijke website in Rotterdam zijn. Als websitebouwer Rotterdam is Studio Flabbergasted graag jouw partner. Ons doel als website bouwer Rotterdam, is om voor jou die ene unieke website te bouwen. Nog veel te vaak bestaat een website enkel uit standaard templates en foto's die je ook op tientallen andere websites tegenkomt. Hierin onderscheiden wij ons als webbouwer in Rotterdam. Als websitebouwer in Rotterdam zijn wij een van de weinige waar zó de nadruk wordt gelegd op fotografie en design. Dit doen we niet alleen met uniek webdesign. Fotografie en animaties zijn net zo belangrijk en vormt de basis van je unieke website. Je gaat daarom niet alleen naar ons als je een web bouwer Rotterdam nodig hebt, ook voor professionele fotografie bieden wij je alle mogelijkheden. Dus, op zoek naar een professionele webbouwer in Rotterdam? Het team van Studio Flabbergasted staat voor je klaar!

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Je hebt een maatwerk website nodig

Denk je dat websites maken niet zo moeilijk hoeft te zijn? Websites bouwen kan op verschillende manieren, dus als amateur webbouwer zal het je ongetwijfeld lukken. Maar dit wordt zeker geen concurrerende website met professioneel webdesign en juist dát heb je nodig. Niet voor niets wenden bedrijven die een website laten ontwikkelen zich toch professionele webdesign bedrijven. Als webdesign bedrijf is Studio Flabbergasted meer dan een websitebouwer. Wij stellen design centraal en kiezen altijd voor een website op maat voor onze klanten. Een unieke en nieuwe website laten maken, houdt ook in dat je foto's moet laten maken. Je wilt immers niet dat foto´s of animaties ook het design van de website van de concurrent bepalen? Daarom ben je voor websites laten maken bij ons aan het juiste adres!

Een bedrijfswebsite laten maken door ons, houdt altijd een unieke website in, een website waarvan de eerste reactie ´wow´ is en waardoor je letterlijk ´flabbergasted´ bent. Pas als bij een online website laten maken dit bij onze klanten overkomt, zijn wij ook tevreden. Een website op maat laten maken door ons, betekent dat we je bedrijf willen leren kennen. Pas als we weten wat jij van een bedrijfswebsite verwacht, wat je nodig hebt en wat je wensen zijn, kunnen wij een professionele website maken die je verwachtingen overtreft. Wil je een professionele website laten bouwen door ons? Bekijk dan eens ons portfolio en zie welke pareltjes van websites wij al gemaakt hebben voor onze klanten.

Hoe kun je een professionele website laten maken bij Studio Flabbergasted?

Je wilt door ons een website laten ontwerpen en laten maken met professionele webdesign? Het eerste wat we doen, is met jou om de tafel tijdens een creatieve werksessie. Al je wensen, je eisen en wat je ons ook maar te vertellen hebt, verwerken wij in een moodboard. In de daarop volgende fase kunnen wij echt onze talenten als professionele webdesigner aan je tonen. Dit is de wireframe- en designfase. We maken hier een blauwdruk van je website met alle functionaliteiten. De volgende fase wordt lang niet door ieder web design bedrijf aangeboden, maar wel door ons! We gaan aan de slag om het unieke design te bereiken en dus met fotografie en beeldbewerking. Tevreden met het design en de foto´s? Dan gaan we in de eindfase je website bouwen in Webflow en kun je vol trots iedereen je nieuwe website laten zien.

Verwachtingen bij het door ons laten bouwen van een professionele website

Bij het ontwikkelen van websites houden wij altijd een simpele formule in het oog en dat aan de basis staat voor een spectaculaire website:

  • Uniek webdesign
  • Krachtige fotografie
  • Opvallende animaties
  • Deze combinatie zorgt voor een ijzersterke website

Dankzij deze formule komt onze expertise en ervaring als webdesign bureau goed naar voren en kunnen wij jou met een website ontwikkelen het beste bieden wat we als website designer in huis hebben.

Maar wat zijn nou precies de kosten voor het laten maken van een website? Natuurlijk brengt het bouwen van een website kosten met zich mee. Maar we kunnen je geruststellen, bij ons staat transparantie namelijk hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat we als website bouwer de kosten goed in beeld hebben en daarom vind je onze tarieven gewoon op onze website. Je weet bij ons direct waar je aan toe bent betreffende de website maken én de kosten.

Een website laten maken door Studio Flabbergasted

Je wilt een website laten bouwen die alle concurrentie overtreft? Een website ontwerpen en een website bouwen laat je daarom over aan Studio Flabbergasted. Website design is ons vak en wij hebben als website bouwer al vele ondernemers flabbergasted laten voelen na het tonen van hun nieuwe website. Wil jij meer dan een standaard website? Laat je website dan door een webdesigner ontwerpen en neem contact op met Studio Flabbergasted. Je kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Samen met jou sprinten we in twee weken naar een KNALgoede website.
Volledige focus op jouw bedrijf en een ‘Flabbergasted’ eindresultaat.

1

Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

2

Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

3

Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

4

Bouw in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!

Beloofd!

Wij beloven jou:

WOW!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een website valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.