49 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio

Webdesigner Rotterdam

Hoe zet jij je als bedrijf vandaag de dag op de kaart? Je kunt van alles verzinnen om in de spotlights komen te staan, maar een website mag absoluut niet ontbreken. Ben je op zoek naar een webdesigner in Den Haag of wil je een webdesign laten maken in Dordrecht of Zoetermeer? Kom dan eens langs bij Studio Flabbergasted in Rotterdam.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Maar waar vind je nou een webdesigner die een unieke website kan maken? Dan moet je bij Studio Flabbergasted in Rotterdam en omgeving zijn. Als webdesign bureau in de buurt van Den Haag en Dordrecht zijn wij graag jouw partner. Wij zorgen ervoor dat jouw website door middel van fotografie en animaties echt uit het oog springt. Dus, op zoek naar een professionele webdesigner in de omgeving van Zoetermeer of Dordrecht? Het team van Studio Flabbergasted staat voor je klaar!

Naast een volledig nieuwe website, kunnen we ook de fotografie voor jouw website uit handen nemen. Van bedrijfsfotografie, portretfotografie tot productfotografie, wij zorgen ervoor dat jouw website er straks helemaal uitspringt. Heb jij een nieuwe website nodig in Rotterdam en omgeving? Kom jij of komt jouw bedrijf bijvoorbeeld uit Den Haag, Zoetermeer of Dordrecht? Dan zit je bij webdesign bureau Studio Flabbergasted in Rotterdam goed!

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Samen met jou sprinten we in twee weken naar een KNALgoede website.
Volledige focus op jouw bedrijf en een ‘Flabbergasted’ eindresultaat.

1

Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

2

Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

3

Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

4

Bouw in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!

Beloofd!

Wij beloven jou:

WOW!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een website valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.