44 Google Reviews
WTFactory: Huur onze fotostudio

Een persoonlijke kennismaking door middel van portretfotografie

Op veel bedrijfswebsites kunnen bezoekers kennismaken met de medewerkers van het bedrijf. Medewerkers zijn gefotografeerd en worden met hun functie en eventueel met hun zakelijk telefoonnummer of e-mailadres op de website geplaatst. Een voordeel hiervan, is dat een zakelijke en soms afstandelijk ontworpen website ineens een persoonlijke touch krijgt. Dit spreekt mensen aan en verbetert je bedrijfsimago. Bezoekers van je website weten met wie ze van doen krijgen, wanneer ze contact met je opnemen. Een portretfoto van je medewerkers op de website plaatsen is marketingtechnisch daarom een goede zet. Het is wel belangrijk dat een portretfoto laten maken professioneel gebeurt, zodat je medewerkers goed en zelfverzekerd op de foto staan. Wel zo prettig voor henzelf, maar een goede portretfoto zakelijk is ook een aanwinst voor de bedrijfswebsite.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

De portretfotograaf uit Rotterdam maakt de mooiste portretfoto's

Lang niet alle medewerkers zullen staan te popelen om op de foto te gaan. Niet iedereen is even zelfverzekerd of vindt zichzelf fotogeniek. Dat is begrijpelijk en daar wordt bij zakelijk portret fotografie rekening mee gehouden. Bij Studio Flabbergasted hebben we de fotografen die iedere medewerker van zijn/haar beste kant op de foto zetten. Een portretfoto maken wordt zelfs leuk, medewerkers zullen verrast zijn hoe mooi en stijlvol zij zijn geportretteerd. Een zakelijke portretfoto in Rotterdam laten maken is vakwerk en onze fotografen zijn hier gespecialiseerd in. Er zijn dan ook diverse soorten portretfoto's mogelijk. Laat je een prachtige stilistische portretfoto in onze fotostudio maken of wil je de eigen werkomgeving als achtergrond gebruiken om medewerkers te fotograferen? Wij zullen je van goede adviezen voorzien, zodat je de foto´s krijgt die passen bij jou als bedrijf.

Een zakelijke portretfoto door Studio Flabbergasted laten maken

Wil jij bezoekers van je website kennis laten maken met jou en je medewerkers? Natuurlijk moet iedereen dan wel perfect op de foto staan en dit kan door een zakelijke portretfoto laten maken in Rotterdam door de portretfotograaf van Studio Flabbergasted. Ons team staat voor je klaar om je in onze professionele fotostudio te ontvangen of desgewenst op een andere locatie. Het is ook mogelijk om een visagist of stylist in te huren, zodat iedere medewerker op zijn/haar best op de foto komt. Wil je een zakelijke portretfoto schieten in Rotterdam of heb je specifieke wensen rondom portretfotografie? Laat dit ons gerust weten.

Beloofd!

Wij beloven jou:

WOW!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een website valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Concept

Wij fotograferen altijd vanuit een concept, eentje die helemaal aansluit bij jouw bedrijf, zodat jij kunt shinen met unieke foto's 🚀.

Uniek concept

Hadden we al gezegd dat we werken vanuit een concept 😉? Wij maken o.a. een moodboard, planning en briefing waarin we precies vastleggen wat & wanneer we fotograferen en in welke stijl. Zo bedenken we steeds weer iets unieks dat volledig past bij jouw bedrijf!

Allround fotografieteam

Welk beeldmateraal je ook nodig hebt: wij kunnen het! We hebben een professioneel fotografieteam met allround fotografen en beeldbewerkers. Of het nu gaat om product-, portret of bedrijfsfotografie: wij combineren het liefst onze expertises om tot ‘het perfecte plaatje’ te komen!

Professionele beeldbewerking

De finishing touch van een mooie foto is de beeldbewerking. Extra tijd en aandacht zorgt voor een professioneel eindresultaat. Onze beeldbewerkers editten daarom alle foto’s in Lightroom en Photoshop om tot een matching look- en feel te komen.

Team

Allround fotografen en beeldbewerkers!

Sophie Makkenze

Allround fotograaf & beeldbewerker

Fleur van den Biggelaar

Fotografie assistent & beeldbewerker

Kayleigh Heppener

Fotografie assistent & beeldbewerker
bekijk ons hele team