40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Visuele
vuurwerkshow

Opvallen, dat is wat je wilt. Met een gewone website krijg je dat niet voor elkaar. Met een hele mooie ook niet. Wat je nodig hebt is een visuele vuurwerkshow waar je steil van achterover slaat.

IJzersterke marketingwebsites voor MKB

V

Eye candy in elke pixel

We maken websites voor merken die zichzelf durven laten zien en een website willen waarin design, fotografie, animatie, illustratie en video één geheel vormen. Een geheel dat, pats, van je scherm spat.

Eye candy in elke pixel

Design buiten
de lijntjes

Eye candy in elke pixel

Eyecandy
in iedere pixel

Eyecandy
in iedere pixel

Design buiten
de lijntjes

Beelden die van
je scherm spatten

Eyecandy
in iedere pixel

Beelden die van
je scherm spatten

Design buiten
de lijntjes

Beelden die van
je scherm spatten

Beelden die van
je scherm spatten

Foto's die van
je scherm spatten

Design buiten
de lijntjes

Formule

Combineer deze drie en er ontstaat magie:

🎨 Uniek webdesign

📸 Krachtige fotografie

☄️ Opvallende animaties

🔥 IJzersterke website

Iedere ondernemer weet hoe belangrijk een overtuigend verhaal is. Je komt niet meer weg met een matige presentatie: iedereen oriënteert zich online en kan jouw bedrijf gemakkelijk vergelijken met je concurrenten. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt met een uniek verhaal en professionele uitstraling. Dit allemaal samengevat op een ijzersterke website waarmee jij jouw ideale klant bereikt én je omzet verhoogt. Check hieronder wat wij voor je kunnen betekenen:

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Tibor van der Meer
Eigenaar Het Gelukshuis
Studio Flabbergasted is een bedrijf die snapt hoe een website werkt en waar hij voor dient. Ze zijn gericht op de ondernemer die focust op kwaliteit en daar ook in wil investeren. Ik beloof je, de site is het meer dan waard.
Rebecca Scherpenisse
Eigenaar Scherp Interieur
Aniek en Margot hebben fantastisch werk geleverd. Alles is mooier geworden dan ik van te voren had kunnen bedenken. Huisstijl, foto's en de website zijn enorm professioneel aangepakt en ze denken goed mee. Echt een aanrader!
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.

Avonturen

Beleef ze samen met ons team!
Pssst, volg jij ons al op social media?

Meet the team! 🚀 Om jou nog beter kennis te laten maken met de ‘vakidioten’ achter Studio Flabbergasted stellen wij vandaag Yoerdan aan jullie voor! Door het stellen van drie vragen kom je nog meer te weten over onze toffe collega! Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken? Als allereerst om wakker te worden lijkt mij een flinke sloot koffie verstandig, maar als je een goede plaat in de aanbieding hebt mag je mij zeker wel wakker maken! 🎶 Waar wordt je super enthousiast van? Het maken/luisteren van muziek 🥁, dit is iets waar ik al m’n hele leven mee bezig ben. Daarnaast festivalletjes 🕺, fitness 💪🏻 en mooie designs 🎨 maak je mij ook erg gelukkig mee! Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven? Een front-end developer met een krokant laagje van design 👨🏻‍🎨 #studioflabbergasted #website #design #fotografie #fotoshoot #teamflabbergasted #flabbergasted #meettheteam

Tadaaa! De nieuwe ‘Flabbergasted’ website van Oranjer 🧡 staat live! Een zakelijke website met levendige kleuren 🌈 en speelse elementen. Op de website zijn namelijk verschillende animaties 🌀 te vinden, zoals de animatie die op de video te zien is! Naast de nieuwe website, hebben wij ook de fotografie 📸 verzorgd! Voor Oranjer zijn er nieuwe portretofoto’s & sfeerbeelden op het kantoor gemaakt. Wil jij ook een ‘Flabbergasted’ website 🚀 met toffe fotografie en animatie? Neem dan snel contact met ons op! ☎️ #studioflabbergasted #website #design #fotografie #fotoshoot #teamflabbergasted #flabbergasted!

De start van een ‘Flabbergasted’ website doen we altijd samen met de klant 💛. Tijdens de creatieve werksessie leren wij de klant, het bedrijf en de doelgroep van het bedrijf goed kennen. Al deze informatie is onmisbaar om een tot een ‘Flabbergasted’ website te komen 🚀. Tijdens de werksessie behandelen we de volgende onderdelen: 💪🏻 IJzersterke pitch; 🧠 Mindmap; 💬 Doortastend communicatiemodel Meer weten over de creatieve werksessie? Neem dan contact op met Margot via: ☎️ 0103070941! #studioflabbergasted #website #design #fotografie #fotoshoot #teamflabbergasted #flabbergasted

De website van The Future is Now staat live! 🚀 The Future is Now helpt mensen om meer onbevangen te werken en te leven én om speelser het leven tegemoet te treden. Ze willen verrassen, ontdekken en op een toffe manier het leven beleven zonder aan de realiteit voorbij te gaan. 🤩 Voor deze ‘Flabbergasted’ website heeft Yoerdan het ontwerp 🎨 gemaakt en Pauline de foto’s 📸 geschoten. Om deze website écht ‘Flabbergasted’ te maken is de fotografie gecombineerd met illustraties! ✏️ Deze zijn gemaakt door @studio_sabine. 🖌️. Om de gehele website vanThe Future is Now te bewonderen, ga je naar: www.the-future-is-now.nl 🚀 #studioflabbergasted #website #design #fotografie #fotoshoot #teamflabbergasted #flabbergasted

Misschien heb je hem al stiekem voorbij zien komen … 👀 Ontmoet onze nieuwe Webflow en design topper, Bryan! 🤩 Sinds een aantal weken zit Bryan bij ons in het team om de meest ‘Flabbergasted’ websites te bouwen! 🚀 Hij heeft Amsterdam ingeruild voor Rotterdam om zijn kennis over Webflow & Design naar een nóg hoger niveau te tillen! Houd onze socials in de gaten om Bryan zijn eerste werk voor Studio Flabbergasted te bekijken! 👀 #studioflabbergasted #website #design #fotografie #fotoshoot #teamflabbergasted #flabbergasted

VOLg onze avonturen op: