Een professionele uitstraling voor je bedrijf met behulp van fotografie

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Kijken, kijken, wel kopen

Professionele bedrijfsfoto's geven je bedrijf een gezicht. Met onze doordachte aanpak, uniek concept en oog voor detail zorgen wij ervoor dat jouw klanten een goede indruk krijgen van jouw bedrijf.

Geef jouw klanten of potentiële medewerkers een kijkje in de keuken van jouw bedrijf. Laat zien welke mensen er werken, wat de sfeer van het bedrijf is en een indruk van jouw producten en/of diensten.

Werkwijze

Wij fotograferen altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo maken we uniek beeldmateriaal dat 100% aansluit bij jouw bedrijf.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Creatieve werksessie

Een mooi eindresultaat start met een goede voorbereiding. Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal en leren het bedrijf tijdens een creatieve werksessie graag beter kennen.

Naar aanleiding van deze sessie bedenken wij een tof concept (geen idee is te gek, geen uitdaging te groot!) en bepalen we de planning voor de fotografie. We bekijken onder andere hoeveel mensen er op de foto gaan, hoeveel tijd er nodig is om de foto’s te maken, op welke locatie er gefotografeerd gaat worden en hoeveel bewerkte foto’s je uiteindelijk kunt verwachten.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Moodboard

In het moodboard brengen wij de resultaten van de creatieve werksessie tot leven. Wij werken het concept uit en laten je zien welke look & feel we voor ogen hebben.

Dit 'Flabbergasted' moodboard is de start van onderscheidende portret- en personal branding fotografie die helemaal aansluit bij de kernwaarden van jouw merk. Happy of nog kleine wijzigingen? Wij checken het moodboard altijd met jou of we op de goede weg zitten.

Fotografie plan
3
Fotografieplan

Nu het visuele plaatje duidelijk is, maken we een fotografieplan. Hierin nemen we alles op dat relevant is voor de shoot.

Van een locatie tot haar- en make-up en het lichtplan voor de fotografie. Zo is alles op tijd geregeld en kunnen we niks vergeten. Het fotografieplan wordt ruim voor de fotoshoot met je gedeeld en besproken zodat we goed voorbereid van start kunnen met het maken van de foto's!

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Fotografie & nabewerking

Are you ready for your close-up? Wij brengen jou en je collega's volgens het eerder gemaakte moodboard en fotografie plan in beeld.

Na afloop van de fotoshoot bewerken wij de mooiste beelden en ontvang je binnen een week alle bewerkte foto's in hoge resolutie en webformaat in een persoonlijke online galerij.

Blij met het eindresultaat? Dan is het de hoogste tijd om te shinen met je nieuwe foto's 🚀.

Portfolio

Supertof dat wij voor veel mooie bedrijfsreportages mogen maken! Een kleine showcase om onze mooiste foto's te tonen.

Viltr
portretfotografie
bedrijfsreportage

Viltr maakt hele gave wandbekledingen van PET-vilt en is daardoor super duurzaam bezig. Want het materiaal wordt gemaakt uit overgebleven PET-flessen.

Interieurfoto
Interieurfoto

Voor Viltr maakten wij niet alleen mooie foto's. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk website
MasterFind
portretfotografie
bedrijfsreportage

MasterFind helpt jou bij je recruitment vraagstukken. MasterFind maakt organisaties beter door die ene kandidaat te werven waar je als organisatie écht beter van wordt.

Portretfotografie Happy Flow

Wij maakten niet alleen mooie portret- en bedrijfsfoto's. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk project
Tineke Plat
portretfotografie
Personal branding fotografie

Loop jij vast in je carrière als arts en zou je eigenlijk wel een nieuwe weg willen inslaan, maar weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Tineke helpt jou knopen door te hakken en helder te krijgen wat jij nu werkelijk wilt, zodat jij weer vol positieve energie aan het roer van je leven staat.

Personal branding foto's

Wij maakten niet alleen mooie portret- en personal brandingfoto’s. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk project

Beloften

Goed gevoel

Wij bedenken een unieke look & feel voor jouw foto's die volledig aansluit bij de kernwaarden van jouw bedrijf.

Snelle Jelle

De bewerkte foto's worden binnen één week opgeleverd in een persoonlijke online galerij. Hieruit kun je de foto's in hoge resolutie en webformaat downloaden.

Opvallend goed

Outstanding foto's om op te vallen in een wereld met een overload aan informatie, marketing en sales.

Aanbod

Fotografie

€995
Professioneel beeldmateriaal is onmisbaar op je website. Jouw verhaal krachtig verteld met prachtige foto's.
Inclusief
 • Moodboard dat de basis vormt voor de look & feel van de foto's
 • Fotografie plan met uitgewerkte briefing en planning
 • Quitclaim voor modellen
 • 4 uur fotografie op locatie
 • Studio op- en afbouw en testen belichting
 • Uitzoeken en nabewerken beeldmateriaal
 • 24/7 toegang tot persoonlijke beeldbank
 • Download foto's in lage- en hoge resolutie. Deze zijn geschikt voor zowel de website, social media, als drukwerk
 • Aantal opgeleverde foto's is afhankelijk van het bedachte concept. Dit wordt voorafgaand aan de shoot besproken
Exclusief

Reiskosten, reistijd van- en naar de besproken locatie(s) en eventuele parkeerkosten (45 per uur + €0,45 per gereden km)

Extra's

Een visagist, stylist of geschikte locatie nodig? Met een team van fijne partners kunnen wij de shoot van A tot Z voor je uit handen nemen!

  • Visagie: +€395 per dagdeel
  • Vrijstaand maken: +€35 per foto
  • Extra foto's ter bewerking: +€25 per foto
  • 8 uur fotografie i.p.v. 4 uur: €1795
  Tim Fleijsman
  Begeleider en coach
  Ik heb bij Margot en Aniek een website op maat laten maken inclusief huisstijl, logo en fotografie. Het geheel is naar mijn mening en wensen heel mooi geworden en krijg veel positieve reacties op mijn website. Ze zijn fijn in de omgang en willen echt iets neerzetten waar ze ook trots op kunnen zijn. In de ontwikkelingen van mijn bedrijf blijf ik dan ook met ze samenwerken.
  Krista van Oudheusden
  Eigenaar AtKris Studio
  De dames van Studio Flabbergasted hebben voor mij een prachtige en goed werkende website gebouwd. Ik ben vooral onder de indruk van de communicatie, de gestructureerde werk aanpak en de fotografie. Ik krijg veel positieve reacties op de website en hoop zeker in de toekomst nog meer samen te werken met Aniek & Margot.
  Rebecca Scherpenisse
  Eigenaar Scherp Interieur
  Aniek en Margot hebben fantastisch werk geleverd. Alles is mooier geworden dan ik van te voren had kunnen bedenken. Huisstijl, foto's en de website zijn enorm professioneel aangepakt en ze denken goed mee. Echt een aanrader!

  Formule

  Studio Flabbergasted formule

  Wij brengen jouw business naar the next level

  Iedere ondernemer weet hoe belangrijk een overtuigende verhaal is. Je komt niet meer weg met een matige presentatie: iedereen oriënteert zich online en kan jouw bedrijf gemakkelijk vergelijken met je concurrenten.

  Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt met een uniek verhaal en professionele uitstraling. Dit samengevat op een ijzersterke website.

  Wij zetten daarbij in op drie kernelementen: branding, fotografie en digital design. Combineer deze drie en er is magie. Met onze formule krijg jij een merkidentiteit waarmee jij jouw ideale klant bereikt én je omzet verhoogt.

  Vakidioten

  Deze vijf vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!

  Margot de Heide

  Founder & Fotograaf

  Lieke Alblas

  Fotograaf & Beeldbewerker

  Studio Flabbergasted bestaat uit zeven vakidioten die iedere dag werken aan de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie.