Website

Wij hebben één missie: jouw bedrijf online op de kaart zetten met als doel om je ideale klant te bereiken. Internet biedt zoveel mooie kansen. Wij willen je helpen deze kansen optimaal te benutten.

Een krachtige website die jouw bezoekers omzet in klanten.

Wanneer we over het web surfen, komen we veel matige websites tegen. Onduidelijke websites zonder uitstraling met een wirwar aan informatie. Zonde, want je website is de belangrijkste ingang om nieuwe klanten te werven!

Vind jij het lastig om een goede website op te zetten of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Ben jij klaar voor een 'next level' website die volledig aansluit op jouw business? Een website die kwalitatief ver boven die van je concurrenten uitstreekt? Wij helpen je!

Beloften

Bewezen: de kracht van het internet

Iedereen oriënteert zich tegenwoordig online. Wij maken een website die volledig aansluit bij de unieke kenmerken van bij jou en je bedrijf. Zo zetten wij je online op de kaart.

Meer klanten, meer omzet

De investering in je nieuwe website wordt dubbel en dwars terugverdiend: wij zorgen voor een fantastische online presentatie die leidt tot meer klanten én een meetbaar hogere omzet.

Alles-in-1 oplossing

Wij nemen alles van A tot Z uit handen, zodat jij tijd hebt voor het runnen van je bedrijf en wij kunnen doen waar we goed in zijn: een professionele website maken die voor jou werkt.

Portfolio

Krachtige combinatie design & fotografie

Wij zetten in op drie kernelementen: design, fotografie en communicatie. Combineer deze drie en er is magie. Met onze formule krijg jij een website waarmee jij jouw ideale klant bereikt én je omzet verhoogt.

Aanbod

Webdesign

We kunnen allerlei digitale oplossingen ontwerpen, zoals websites, webshops, platformen en apps.
  • 10+ jaar ervaring
  • Meer 80 digitale oplossingen ontworpen
  • Ontwerp van websites, webshops, platformen en apps
  • 100% tevredenheidsgarantie
aanvragen

Development

Supersnelle websites die slim gebouwd zijn. Zodat jij de website makkelijk kunt onderhouden en het een feestje is voor de bezoeker om de website te gebruiken.
  • Bouw in Webflow of Wordpress
  • Complete SEO mogelijkheden
  • Makkelijk te onderhouden
  • Supersnelle website
aanvragen
Passoen Peigham
Marketeer Restaurant Helai
Had het hiervoor niet voor mogelijk kunnen houden dat we voor deze prijs een website konden krijgen die even goed zou uitzien als een website gebouwd met Wordpress. Het eindresultaat ziet er top uit en is een flinke upgrade op onze huidige website. Hiernaast lijkt het systeem waar ze mee werken tot nu hoe heel fijn.Verder communiceren ze goed en werken ze feedback heel goed uit.
Jakko Slot
Eigenaar FrontRow
Studio Flabbergasted is een zeer professionele, gepassioneerde en creatieve partner. Ze hebben me echt geholpen om mijn boodschap te vertalen naar een website. Ik kan Aniek en Margot van harte aanbevelen voor hun kennis, passie en professionele manier van werken!
Pauline Maaskant
Eigenaar PWMCC
Aniek en Margot vormen een enthousiast en professioneel team dat met originele ideeën en creatieve inbreng maatwerk levert!

Extra's

Hier kunnen we ook mee helpen.

Design

Een professionele visuele identiteit die past bij jouw verhaal en ideale klant. Huisstijlen, drukwerk en webdesign.

Grafisch ontwerp

Vertel je verhaal door middel van visuele uitingen: flyers, posters, brochures, infographics, etc.
Copywriting

Goed verhaal: professionele teksten die naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Teksten die staan als een huis en kloppen als een bus. Prijs op aanvraag.

Online Marketing

Goed gevonden! Wij zorgen ervoor dat je ideale klanten je website ook daadwerkelijk gaan vinden. Hier zijn meerdere oplossingen voor. Wij kijken graag welke het beste bij jou aansluit. Prijs op aanvraag.

Social media content

Val op via social media! Ontwerp van verschillende visuele templates voor jouw social media kanalen. Toegespitst op jouw business en daarom helemaal in lijn met jouw huisstijl. Ook mogelijk: social media fotografie om je kanalen nog meer professionaliteit te geven. Prijs op aanvraag.

Video

Bewegend beeldmateriaal, daar kun je naar blijven kijken. Vang de aandacht van jouw ideale klant met op maat gemaakt videomateriaal. Van sfeervideo's tot een goed interview: wij kunnen verschillende video’s maken. Prijs op aanvraag.