Website

Jouw bedrijf online op de kaart zetten, dat is onze missie. Met als doel: jouw ideale klanten bereiken. Internet biedt zoveel mooie kansen. Wij helpen je om deze kansen optimaal te benutten en van jouw nieuwe website een ware klantmagneet te maken.

Een krachtige website die jouw bezoekers omzet in klanten.

Wanneer we over het web surfen, komen we veel matige websites tegen. Onduidelijke websites zonder uitstraling met een wirwar aan informatie. Zonde, want je website is de belangrijkste ingang om nieuwe klanten te werven!

Vind jij het lastig om een goede website op te zetten of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Ben jij klaar voor een 'next level' website die volledig aansluit op jouw business? Een website die kwalitatief ver boven die van je concurrenten uitstreekt? Wij helpen je!

Beloften

Bewezen: de kracht van het internet

Iedereen oriënteert zich tegenwoordig online. Wij maken een website die volledig aansluit bij de unieke kenmerken van bij jou en je bedrijf. Zo zetten wij je online op de kaart.

Meer klanten, meer omzet

De investering in je nieuwe website wordt dubbel en dwars terugverdiend: wij zorgen voor een fantastische online presentatie die leidt tot meer klanten én een meetbaar hogere omzet.

Passie = Kwaliteit

“Als je iets doet, moet je het goed doen.” Dat is ons motto. Vanuit een passie iets goeds te maken is niet zo moeilijk. Wij leveren jou topkwaliteit. Jij blij... Wij blij!

Alles-in-1 oplossing

Wij nemen alles van A tot Z uit handen, zodat jij tijd hebt voor het runnen van je bedrijf en wij kunnen doen waar we goed in zijn: een professionele website maken die voor jou werkt.

Fijne samenwerkingen

Bij Studio Flabbergasted word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Welnee, wij houden van duidelijke communicatie en fijne samenwerkingen. Zowel met jou, als met onze vaste partners.

Wij nemen je aan de hand mee

Van eerste strategische sessie tot een mooi webdesign en/of fotografie: wij doorlopen samen met jou het hele proces om tot die fantastische website te komen.

Pakketten

Voor ieder budget een professionele oplossing.

One page website (€499)

Template website (€1499)

Website op maat (€2499)

Onepage website

€499,-

Een website die bestaat uit één pagina. Geschikt voor startende ondernemers, als landingspagina en/of actiepagina.

Volledige website

€1499,-

Een website gebaseerd op een professioneel template, helemaal aangepast op jouw huisstijl.

Premium website

€2499,-

Een unieke website, volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Strategische sessie
30 minuten
1 uur
2 uur
Aantal pagina's
1
6
6
Design
Op basis van template
Op basis van template
Custom / Op maat
Supersnelle website
Zoekmachine proof
Makkelijk te onderhouden
Gratis ondersteuning na livegang
1 maand
3 maanden
6 maanden
Hosting (incl. SSL)
Huisstijl
Prijs per extra pagina
+ €199
+ €199
+ €299
Meertaligheid (prijs per taal)
+ €199
+ €399
+ €399
Koppeling nieuwsbrief
+ €99
+ €99
+ €99
Instagram Feed
+ €99
+ €99
+ €99
Aan ieder pakket zijn maandelijkse kosten van €29 verbonden. Deze zijn voor het gebruik van Webflow, het systeem waar wij jouw website in ontwikkelen. Webflow websites laden super snel, zijn vrij van updates (veroorzaken nare bugs in je website) en daardoor niet kapot te krijgen!
Is jouw wens niet in één van onze pakketten te vangen? Bijvoorbeeld omdat je met een gave webshop aan de slag wilt of alleen een fantastisch design nodig hebt? Zo’n uitdaging-op-maat gaan wij graag met je aan! Zoek niet verder en vraag ons naar de mogelijkheden.

Extra's

Fotografie

Professioneel beeldmateriaal is onmisbaar op je website. Jouw verhaal, krachtig verteld met prachtige foto's. Halve dag fotografie: €599 / Hele dag fotografie €1199.

Volledige huisstijl

Heb je nog geen huisstijl of wil je iets nieuws? Wij ontwikkelen een volledige huisstijl inclusief logo, typografie, kleuren en beeldtaal voor jouw bedrijf. €599.

Copywriting

Goed verhaal: professionele teksten die naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Teksten die staan als een huis en kloppen als een bus. Prijs op aanvraag.

Online Marketing

Goed gevonden! Wij zorgen ervoor dat je ideale klanten je website ook daadwerkelijk gaan vinden. Hier zijn meerdere oplossingen voor. Wij kijken graag welke het beste bij jou aansluit. Prijs op aanvraag.

Social media content

Val op via social media! Ontwerp van verschillende visuele formats voor jouw social media kanalen. Toegespitst op jouw business en daarom helemaal in lijn met jouw huisstijl. Ook mogelijk: social media fotografie om je kanalen nog meer professionaliteit te geven. Prijs op aanvraag.

Video

Bewegend beeldmateriaal kun je naar blijven kijken. Vang de aandacht van jouw ideale klant met op maat gemaakt videomateriaal. Van sfeervideo's tot een goed interview: wij kunnen verschillende video’s maken. Prijs op aanvraag.

Aanpak

1
Vliegende start

Tijdens een inspirerende brainstormsessie maken wij een begin aan je professionele website. Samen met jou kijken we naar je doelstellingen, je (huidige) aanbod en je ideale klant.

2
Aan de bak

Jij kunt lekker achterover leunen. Wij gaan nu hard voor je aan de slag om de website te ontwerpen. Na goedkeuring op ons concept bouwen wij de website. Zo komt jouw verhaal helemaal tot leven!

3
Feestje

Hoera, het is tijd voor een goed feestje. Je website is zojuist gelanceerd! Hoogste tijd om te gaan pronken met het eindresultaat en je ideale klanten binnen te halen.

4
Tijd voor actie

Nu begint het eigenlijk pas 'echt'... Meten = weten! Wij gaan actief aan de slag met verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen om je website zo zichtbaar mogelijk te maken.

Ja, ik wil een design concept

Vul hieronder je gegevens in om een design concept aan te vragen.

Gelukt!

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er iets moois van maken! Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Er zijn foutmeldingen gevonden. Probeer het opnieuw.

Voorproefje?

Wil je weten wat wij in huis hebben voordat je een website bij ons afneemt? Of wil je gewoon zien hoe het beter kan? Dat kan!
Vraag een design concept aan:
Een geheel nieuw concept voor de homepage van jouw mogelijk nieuwe website.
Ervaren designer Aniek maakt het concept. Aniek heeft al 10+ jaar ervaring in het ontwerpen van websites en 80+ websites ontworpen.
Een strategische sessie waarin we jouw bedrijf onder de loep nemen en samen de gouden formule voor een krachtige homepage invullen.
We houden in het concept rekening met het (mogelijke) beschikbare budget.
Voor maar €99.
Ja, dit wil ik