40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Webflow webdesign

Een webflow webdesign zorgt voor een website waar je steil van achterover slaat. Jij wilt namelijk opvallen in de menigte en meer omzet genereren. Bij Studio Flabbergasted zijn we gespecialiseerd in webflow én in “eye candy”. Geen saaie stockfoto’s of matige presentaties, maar echt mooie designs die van je scherm spatten. Zo bereik je je klanten en blijf je concurrentie voor. Hoe wij jouw business naar een hoger niveau tillen? Dat is onder andere door branding, design en fotografie te combineren. Daarnaast zorgen we er voor dat jouw website een professionele en onvergetelijke uitstraling krijgt.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Professioneel webflow website ontwerp door Studio Flabbergasted

Een professioneel webflow website ontwerp door Studio Flabbergasted laten maken is een totaaloplossing. Terwijl jij je lekker bezig houdt met het runnen van je business, doen wij waar we goed in zijn. Wij zorgen er voor dat je website op alle punten scoort. Doordat wij een passie voor ons vak hebben leveren we kwaliteit en garanderen we je dat we pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Een website door ons laten maken is dan ook een investering die zijn geld dubbel en dwars waard is. Je zult namelijk meer omzet, meer klanten én een fantastische website er aan overhouden.

Meer weten over een webflow webdesign laten maken?

Wil je meer weten over een webflow webdesign laten maken? Lees dan verder op onze website en bekijk direct ons portfolio. Zo zie je direct hoe een webflow webdesign er uit kan komen te zien. Als je enthousiast bent geworden, kun je direct contact met ons opnemen. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Stuur ons een e-mail, WhatsApp of bel met ons voor meer informatie. Wij proberen altijd binnen 48 uur op jouw vraag of verzoek te reageren. See you soon!

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Portfolio

Wij maken professionele websites voor mkb bedrijven uit alle branches. Voor ieder bedrijf een unieke en op maat gemaakte website. Bekijk onze pareltjes snel.

No code platform CoachingKlik gemaakt in Webflow door Studio Flabbergasted
Website van Het Gelukshuis gemaakt door Studio Flabbergasted
Website van Viltr gemaakt door Studio Flabbergasted
Website van Noah Road gemaakt door Studio Flabbergasted
Screenshot van de homepage The Happy Flow | Studio Flabbergasted
Website van 4impact gemaakt door Studio Flabbergasted
Website van VionA gemaakt door Studio Flabbergasted
Website van Agri Software gemaakt door Studio Flabbergasted
Website Allstar Recruitment door Studio Flabbergasted

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

Fotografie plan
3
Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!