Webflow webbouwer

Ben je op zoek naar een Webflow webbouwer die jouw website echt op de kaart weet te zetten? Maak dan kennis met Studio Flabbergasted. Wij bieden jou een handige alles-in-1 oplossing zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Terwijl jij lekker verder gaat met je dagelijkse werkzaamheden, maken wij jouw website tiptop op orde. Zo zorgen we er voor dat je website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk wordt én van het scherm spat. Daarnaast zorgen we er voor dat de website well-designed is, goed te bedienen is op de telefoon en tablet en dankzij de no-code tool makkelijk up-to-date kan worden gehouden door jou.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Professionele Webflow webbouwer kijkt met een frisse blik

Een professionele Webflow webbouwer kijkt met een frisse blik naar jouw website. Standaard stockfoto’s, een wirwar aan teksten en stijlen of simpelweg een matige of saaie online presentatie? Dat kan makkelijk opgelost worden. Wij hebben namelijk een passie voor ons vak en leveren kwaliteit. Door branding, fotografie en design te combineren zorgen we er voor dat potentiële klanten jou niet vergeten. Je blijft je concurrentie bovendien voor met een sterke en professionele website. Het resultaat? Dat zijn meer klanten en een hogere omzet. Wedden dat jij je investering binnen no-time terug hebt verdiend?

Contacteer de zakelijke Webflow webbouwer

Op onze website vind je veel informatie over onze werkwijze, pakketten en ons team. Heb je een vraag of wil je graag een Creatieve Werksessie met ons plannen? Contacteer de zakelijke Webflow webbouwer dan via de e-mail, telefoon of het contactformulier. De Creatieve Werksessie duurt twee uur en kan zowel via een videocall als in onze studio in Rotterdam worden gehouden. Wij luisteren graag naar je verhaal en bespreken de mogelijkheden. Wil je alvast wat inspiratie op doen? Bekijk dan online onze showcase. Zo krijg je direct een goed beeld van hoe een Webflow website eruit kan zien. Graag tot snel bij Studio Flabbergasted.

Portfolio

Wij maken professionele websites voor mkb bedrijven uit alle branches. Voor ieder bedrijf een unieke en op maat gemaakte website. Bekijk onze pareltjes snel.

Screenshot van de homepage The Happy Flow | Studio Flabbergasted
Website van Noah Road gemaakt door Studio Flabbergasted
Website van VionA gemaakt door Studio Flabbergasted
No code platform CoachingKlik gemaakt in Webflow door Studio Flabbergasted
Website van Viltr gemaakt door Studio Flabbergasted
Website van Agri Software gemaakt door Studio Flabbergasted
Website van Het Gelukshuis gemaakt door Studio Flabbergasted
Website van 4impact gemaakt door Studio Flabbergasted
Website Allstar Recruitment door Studio Flabbergasted

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Creatieve werksessie

Een mooi eindresultaat start met een goede voorbereiding. Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal en leren het bedrijf tijdens een creatieve werksessie graag beter kennen.

Deze werksessie is onmisbaar, want zonder kennis over jouw bedrijf kunnen wij geen passende website maken. We zoomen o.a. in op de doelgroepen, het aanbod en de unique selling points. Lees hier meer over deze sessie.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Concept

We presenteren al onze ideeën voor de nieuwe website in de vorm van een moodboard en een plan. Dit vormt samen het concept.

Het doel van het moodboard is de juiste visuele snaar raken dat past bij jouw merk. Het moodboard bestaat uit kleuren, beelden en vormen. Dit is de basis voor het uitwerken van het webdesign en de (eventuele) fotografie.

Fotografie plan
3
Design & Fotografie

Het 'Flabbergasted' concept is af, we kunnen door naar de uitwerking: het design en de fotografie.

We denken de hele structuur en opbouw van de website uit in een 'blauwdruk', oftewel de wireframes. Na goedkeuring van de wireframes 'kleuren' we ze in met het design. Tegelijkertijd is er een toffe fotoshoot om het beeldmateriaal te creëren. Een visuele vuurwerkshow komt jouw kant op!

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

In deze stap komt de website echt tot leven. We bouwen de website in Webflow vol met mooie effecten.

De content kun je supersimpel zelf beheren. Echt supersimpel ja, veel makkelijker dan je nu gewend bent. Benieuwd? We laten het je graag zien.

De website is nu bijna af: tijd om de website te lanceren. Jouw producten en/of diensten gaan nu als warme broodjes over de toonbank🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Jakko Slot
Eigenaar FrontRow
Studio Flabbergasted is een zeer professionele, gepassioneerde en creatieve partner. Ze hebben me echt geholpen om mijn boodschap te vertalen naar een website. Ik kan Aniek en Margot van harte aanbevelen voor hun kennis, passie en professionele manier van werken!
Tessa Harmsen
Eigenaar TapasTheater
De dames van Studio Flabbergasted hebben ons n.a.v. een heldere brainstormsessie geholpen aan een krachtige online huisstijl ten behoeve van onze social media kanalen (artwork én fotografie). Onze tijdlijn ziet er veel rustiger uit en is daardoor aantrekkelijker en effectiever en het aantal likes/volgers neemt toe! Dank Aniek en Margot!

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!