40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Webflow webbouwer

Ben je op zoek naar een Webflow webbouwer die jouw website echt op de kaart weet te zetten? Maak dan kennis met Studio Flabbergasted. Wij bieden jou een handige alles-in-1 oplossing zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Terwijl jij lekker verder gaat met je dagelijkse werkzaamheden, maken wij jouw website tiptop op orde. Zo zorgen we er voor dat je website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk wordt én van het scherm spat. Daarnaast zorgen we er voor dat de website well-designed is, goed te bedienen is op de telefoon en tablet en dankzij de no-code tool makkelijk up-to-date kan worden gehouden door jou.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Professionele Webflow webbouwer kijkt met een frisse blik

Een professionele Webflow webbouwer kijkt met een frisse blik naar jouw website. Standaard stockfoto’s, een wirwar aan teksten en stijlen of simpelweg een matige of saaie online presentatie? Dat kan makkelijk opgelost worden. Wij hebben namelijk een passie voor ons vak en leveren kwaliteit. Door branding, fotografie en design te combineren zorgen we er voor dat potentiële klanten jou niet vergeten. Je blijft je concurrentie bovendien voor met een sterke en professionele website. Het resultaat? Dat zijn meer klanten en een hogere omzet. Wedden dat jij je investering binnen no-time terug hebt verdiend?

Contacteer de zakelijke Webflow webbouwer

Op onze website vind je veel informatie over onze werkwijze, pakketten en ons team. Heb je een vraag of wil je graag een Creatieve Werksessie met ons plannen? Contacteer de zakelijke Webflow webbouwer dan via de e-mail, telefoon of het contactformulier. De Creatieve Werksessie duurt twee uur en kan zowel via een videocall als in onze studio in Rotterdam worden gehouden. Wij luisteren graag naar je verhaal en bespreken de mogelijkheden. Wil je alvast wat inspiratie op doen? Bekijk dan online onze showcase. Zo krijg je direct een goed beeld van hoe een Webflow website eruit kan zien. Graag tot snel bij Studio Flabbergasted.

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

Fotografie plan
3
Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!