40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Tarieven

Wij houden van transparantie, dus ook over onze tarieven! Wil je meer weten over ons aanbod, neem dan contact met ons op.

Website

Een krachtige website die jouw bezoekers omzet in klanten.

Website op maat - S

Party Popper 🎉

Onze knaller voor een knetterrrgoede start. Een ijzersterke website die bestaat uit één pagina. Geschikt voor startende ondernemers, als landingspagina en/of actiepagina.
 • Aantal pagina's: 1
  (meerprijs per template: €645)
 • Volledig op maat gemaakt design
 • Creatieve werksessie van 2 uur (bij ons in de studio of via videocall)
 • Moodboard met daarin de visuele stijl die past bij jouw bedrijf
 • Template uitgewerkt in wireframe (blauwdruk van de website)
 • Gebouwd in Webflow
v.a. €4495
aanvragen
Website op maat - M

Confetti Kanon 💣

De kracht van het confetti kanon is ongekend! Vriend en vijand (jouw concurrent 😄) slaan stijl achterover van deze unieke, op maat gemaakte website.
 • Aantal pagina's: 6
  (meerprijs per template: €645)
 • Volledig op maat gemaakt design
 • Creatieve werksessie van 2 uur (bij ons in de studio of via videocall)
 • Moodboard met daarin de visuele stijl die past bij jouw bedrijf
 • Alle templates uitgewerkt in wireframes (blauwdruk van de website)
 • Gebouwd in Webflow
v.a. €7495
aanvragen
Website op maat - L

Volledige Vuurwerkshow 💥

Een visuele vuurwerkshow met alles erop en eraan. Blaas jouw doelgroep omver met een KNALgoede website die helemaal op maat gemaakt is.
 • Aantal pagina's: 10
  (meerprijs per template: €645)
 • Volledig op maat gemaakt design
 • Creatieve werksessie van 2 uur (bij ons in de studio of via videocall)
 • Moodboard met daarin de visuele stijl die past bij jouw bedrijf
 • Alle templates uitgewerkt in wireframes (blauwdruk van de website)
 • Gebouwd in Webflow
v.a. €9495
aanvragen

Fotografie

Hoogwaardige fotografie voor een uitstraling die bij jouw business past.

Conceptuele fotografie

€995
Opvallen, dat is wat je wilt. Met gewone fotografie krijg je dat niet voor elkaar. Wat je nodig hebt is fotografie waar je steil van achterover slaat. Eye candy in elke pixel: foto’s die van het scherm recht in je gezicht spatten - pats!
Inclusief
 • Halve dag fotografie bij ons in de studio of op locatie
 • Creatief concept, inclusief moodboard dat de basis vormt voor de look & feel van de foto's
 • Fotografie plan met uitgewerkte briefing, planning en kledingadvies
 • Quitclaim voor medewerkers/modellen
 • Studio op- en afbouw en testen belichting
 • Uitzoeken en nabewerken beeldmateriaal
 • 24/7 toegang tot persoonlijke beeldbank
 • Download foto's in lage- en hoge resolutie
 • Aantal opgeleverde foto's is afhankelijk van het vooraf bedachte concept. Dit wordt voorafgaand aan de shoot besproken
Extra's

Een visagist, stylist of geschikte locatie nodig? Met een team van fijne partners kunnen wij de shoot van A tot Z voor je uit handen nemen!

 • Hair & make-up artist: +€85 per uur
 • Styling: Prijs op aanvraag
 • Extra beeldbewerking: +€25 per foto
 • Hele dag fotografie i.p.v. halve dag: €1795
Exclusief

- Reiskosten à €0,45 per gereden kilometer
- Reistijd van en naar de besproken locatie(s) €45 per uur
- Eventuele parkeerkosten

aanvragen

Huisstijl

Design buiten de lijntjes.

Huisstijl

Heb je nog geen herkenbare huisstijl of ben je toe aan een nieuwe versie? Wij ontwerpen een volledige huisstijl inclusief logo, typografie, kleuren en beeldtaal voor jouw bedrijf.
Inclusief
 • Logo (kleur- en zwart/wit versie) te downloaden in PNG, EPS & SVG.
 • Beeldmerk voor o.a. social media
 • Typografie & Kleurenpalet (inclusief kleurcodes)
 • De gehele huisstijl en bijbehorende downloads overzichtelijk in onze all-in-one workspace
€995
aanvragen

Social media

Een unieke tijdlijn.

Social media templates in Canva

Een unieke tijdlijn creëren op social media met op maat gemaakte social media templates? Dat kan! Wij werken de templates uit in Canva zodat je ze zelf aan kunt passen.
Inclusief
 • Posts en stories voor Instagram, Facebook en LinkedIn
 • Op maat gemaakt ontwerp per template
 • De templates implementeren we in Canva, zodat de content gemakkelijk door jou aangepast kan worden
 • Extra bij te boeken: gifjes, stickers, icons voor hoogtepunten (Instagram).
€85 per template
aanvragen

Extra extra!

Copywriting

Goed verhaal: professionele teksten die naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Teksten die staan als een huis en kloppen als een bus. We werken samen met meerdere partners.

Online Marketing

Goed gevonden! Wij sturen je graag door naar onze partner WebsitePromotor. Zij zorgen ervoor dat je ideale klanten je website ook daadwerkelijk gaan vinden.

Blije klanten

40 Google Reviews
Timo Lagarde
Eigenaar Groen Licht
Aniek en Margot hebben onze website gemaakt (Groen Licht). Ze leveren kwaliteit, denken goed mee, en zijn prettig in de omgang. We zijn erg tevreden!
Stephan Oord
Eigenaar Oord Projectbouw
Aniek heeft voor mij het logo van mijn bedrijf ontworpen. Ze heeft hierin goed geluisterd naar mijn wensen en mee gedacht in het ontwerp. Het is niet zomaar een logo geworden, maar een logo met een verhaal en kenmerkt waar ik als bedrijf onderscheidend in wil zijn. Een aanrader dus!
Ronald Hagenstein
Founder of OTFLOW & Viltr
Heb in afgelopen maanden projecten gedaan met zowel Aniek voor een website als met Margot voor een shoot (twee losse projecten). In beide gevallen zeer tevreden met het resultaat en de kwaliteit! 100% 'Bang for your Buck'.
Krista van Oudheusden
Eigenaar AtKris Studio
De dames van Studio Flabbergasted hebben voor mij een prachtige en goed werkende website gebouwd. Ik ben vooral onder de indruk van de communicatie, de gestructureerde werk aanpak en de fotografie. Ik krijg veel positieve reacties op de website en hoop zeker in de toekomst nog meer samen te werken met Aniek & Margot.
Jasper Kersten
Eigenaar CNNCT Culture Agency
Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de oplevering van het project een fijne ervaring. Hebben een eigen visie, denken mee, en komen alle afspraken netjes na. Top!
Rebecca Scherpenisse
Eigenaar Scherp Interieur
Aniek en Margot hebben fantastisch werk geleverd. Alles is mooier geworden dan ik van te voren had kunnen bedenken. Huisstijl, foto's en de website zijn enorm professioneel aangepakt en ze denken goed mee. Echt een aanrader!
Studio Noëll
Eigenaar Studio Noëll
Margot heeft voor mij de productfotografie en sfeerbeeld verzorgd. Ik kan niet anders zeggen dat ik onwijs blij ben met het resultaat, en nog belangrijker: de samenwerking. Deze voelt vertrouwd en professioneel. Margot zet graag nét dat stapje extra en is altijd bereikbaar. Daarom werk graag samen met Studio Flabbergasted.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Tim Fleijsman
Begeleider en coach
Ik heb bij Margot en Aniek een website op maat laten maken inclusief huisstijl, logo en fotografie. Het geheel is naar mijn mening en wensen heel mooi geworden en krijg veel positieve reacties op mijn website. Ze zijn fijn in de omgang en willen echt iets neerzetten waar ze ook trots op kunnen zijn. In de ontwikkelingen van mijn bedrijf blijf ik dan ook met ze samenwerken.
Joar van den Dool
Eigenaar Exite Base
Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, website en fotografie. Wij hebben gekozen voor Studio Flabbergasted door de expertise in het vakgebied en het snelle schakelen. Wij krijgen supersnel de offerte binnen en zo konden we direct starten. De samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren, Margot & Aniek zijn ware professionals en de resultaten mogen er zeker zijn!
Passoen Peigham
Marketeer Restaurant Helai
Had het hiervoor niet voor mogelijk kunnen houden dat we voor deze prijs een website konden krijgen die even goed zou uitzien als een website gebouwd met Wordpress. Het eindresultaat ziet er top uit en is een flinke upgrade op onze huidige website. Hiernaast lijkt het systeem waar ze mee werken tot nu hoe heel fijn.Verder communiceren ze goed en werken ze feedback heel goed uit.
Tibor van der Meer
Eigenaar Het Gelukshuis
Studio Flabbergasted is een bedrijf die snapt hoe een website werkt en waar hij voor dient. Ze zijn gericht op de ondernemer die focust op kwaliteit en daar ook in wil investeren. Ik beloof je, de site is het meer dan waard.
Niels Vrijdag
Grafisch Ontwerper
Aniek en Margot hebben een zeer heldere en doeltreffende werkwijze. Na een korte sessie werd direct duidelijk wat er nodig was en enkele dagen later hadden we al een eerste oplevering van de website. De oprechte no-nonsense aanpak maakt dat ik in de toekomst hoop vaker samen te kunnen werken. Ik kan Studio Flabbergasted van harte aanbevelen!
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.
Chantal Hoozemans
Interieurstylist
Het was tijd voor een nieuwe en professionele website. Voor mijn business is beeldmateriaal heel erg belangrijk. Dat moet kloppen! Margot heeft mijn stijl van interieurstyling volledig kunnen overbrengen in de fotografie. Aniek heeft een sterke vertaling gemaakt in het design voor de website. Het totaalplaatje klopt. Het is helemaal wie ik ben! Super blij met het resultaat.
Joost van Santen
Eigenaar Baek Food & Drinks
Onze website was toe aan een upgrade en Studio Flabbergasted heeft ons meer dan goed geholpen. Fijn contact, mooie foto's van de sfeer, de food en ons personeel, helemaal top! Zeer aan te raden.
Jakko Slot
Eigenaar FrontRow
Studio Flabbergasted is een zeer professionele, gepassioneerde en creatieve partner. Ze hebben me echt geholpen om mijn boodschap te vertalen naar een website. Ik kan Aniek en Margot van harte aanbevelen voor hun kennis, passie en professionele manier van werken!
Sebastiaan Kooijman
Directeur Peopletrack
Hele goede ervaring met Aniek en Margot. Zowel de website als foto's zien er top uit en de samenwerking verloopt vanaf moment 1 heel soepel. Absoluut een aanrader..!
Tessa Harmsen
Eigenaar TapasTheater
De dames van Studio Flabbergasted hebben ons n.a.v. een heldere brainstormsessie geholpen aan een krachtige online huisstijl ten behoeve van onze social media kanalen (artwork én fotografie). Onze tijdlijn ziet er veel rustiger uit en is daardoor aantrekkelijker en effectiever en het aantal likes/volgers neemt toe! Dank Aniek en Margot!
Alisa Timmermans
Chef Tekst
De dames van Studio Flabbergasted zijn kundig, enthousiast, professioneel en hebben een frisse kijk op websitedesign. Alle ingrediënten voor een fijne samenwerking dus.
Pauline Maaskant
Eigenaar PWMCC
Aniek en Margot vormen een enthousiast en professioneel team dat met originele ideeën en creatieve inbreng maatwerk levert!
Sanne Schepers
Directeur Afdeling Online
Fijn samengewerkt met zowel Margot als Aniek. Wij zijn fan van hun werk, zowel fotografie als design :).