40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Webflow design

Een webflow design voor jouw bedrijf laten maken is de manier om online de show te stelen. Webflow staat namelijk bekend als een tool die gebruiksvriendelijk is, goed zichtbaar is op de telefoon én well-designed is. Een onprofessionele uitstraling en afgezaagde stockfoto’s op jouw website? Daar hoef je niet bang voor te zijn als je een design laat maken door Studio Flabbergasted. Wij zijn één van de eersten in Nederland die gebruik maakt van webflow. Wij hebben bovendien een passie voor ons vak en voor fotografie. Wij zorgen voor een website die een plaatje is om te zien, maar ook op alle andere punten aan jouw wensen (en die van je klanten) voldoet.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Webflow website design door Studio Flabbergasted

Een webflow website design maken we door naar jouw verhaal te luisteren. Vervolgens combineren wij fotografie met branding en design om een ijzersterke website te creëren. Terwijl wij ons ding doen, kun jij je volledig richten op het runnen van je business. Wij bieden namelijk een handige alles-in-1 oplossing waarbij we je al het werk uit handen nemen. Wij zorgen voor een professionele website die echt van het scherm spat. Hiermee weet jij je klanten te overtuigen en zal je omzet meetbaar verhogen. Zeg maar bye bye tegen je matige, saaie of onprofessionele online presentatie!

Meer informatie over een webflow website design laten maken?

Wil je meer informatie over een webflow website design laten maken? Stuur ons dan een berichtje of bel met ons. Wij vertellen je graag meer over webflow en onze mogelijkheden. Uiteraard kun je ook op onze website meer lezen over ons super enthousiaste team en ons portfolio bekijken. De beste manier om kennis te maken met ons beeldmateriaal is namelijk door onze showcase te bekijken. Misschien doe je direct wat inspiratie op voor de website van jouw merk of bedrijf. We zien je graag snel terug bij Studio Flabbergasted!

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

Fotografie plan
3
Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!