40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Webdesign Den haag

Wil je jouw online presentatie naar een hoger niveau tillen? Bij Studio Flabbergasted zijn we gespecialiseerd in webdesign Den Haag en omgeving. Wij maken voor jou een website met een smoel. Oftewel, een website die uitblinkt in fotografie, branding en design. Naast dat wij er voor zorgen dat mensen jouw website niet snel meer vergeten (op een positieve manier), zorgen we er voor dat de website simpelweg goed werkt. Zo maken wij gebruik van Webflow. Webflow staat er om bekend makkelijk in gebruik te zijn, zowel voor jou als voor de bezoekers van de website. Zo maak je dankzij de no-code tool snel en eenvoudig aanpassingen.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Hoe werkt onze webdesigner Den Haag?

Onze webdesigner Den Haag begint pas met werken nadat hij of zij naar jouw verhaal heeft geluisterd. Samen met jou bespreken we wat er verbetert moet worden aan je huidige website, wat er allemaal mogelijk is en hoe jij online een ijzersterke eerste indruk kunt maken. Tijdens een Creatieve Werksessie gaan we samen twee uur lang brainstormen. Aan de hand hiervan maken we een webdesign op maat. Wij bieden je een handige alles-in-1 oplossing waarmee we je al het werk uit handen nemen. Zo kun jij gewoon verder met het runnen van je business, terwijl wij doen waar we goed in zijn.

Kom langs op ons webdesign bureau Den Haag

Wil je meer te weten komen over ons webdesign bureau Den Haag? Lees dan verder op onze website. Hier vind je meer informatie over onze pakketten (geschikt voor grote en kleine ondernemingen) en onze werkwijze. Ook kun je online direct onze showcase bekijken. Maak kennis met onze designs en laat je inspireren. Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken voor een Creatieve Werksessie? Contacteer het team van Studio Flabbergasted dan via de e-mail, telefoon of het contactformulier. De Creatieve Werksessie kan plaatsvinden op ons webdesign bureau in Rotterdam of worden gehouden via een videocall.

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

Fotografie plan
3
Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!