40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Webdesign Dordrecht

Met een professioneel webdesign Dordrecht weet je zeker dat jij meer klanten aan zult trekken. Je website is namelijk je visitekaartje waar je een goede (eerste) indruk mee wilt maken. Ben je op zoek naar een websitebouwer die out of the box durft te denken en fotografie, design en branding combineert? Maak dan kennis met het team van Studio Flabbergasted. Wij zijn een enthousiast bedrijf dat maar één doel heeft: jouw website een smoel geven. We letten daarbij op elke pixel en elk detail. Lange teksten, onvolledige informatie, een wirwar aan subkopjes en onoriginele foto’s? Daar maken wij een einde aan!

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

De werkwijze van onze webdesigner Dordrecht

De werkwijze van onze webdesigner Dordrecht staat ook wel bekend als een alles-in-1 oplossing. Terwijl jij rustig je werk uitvoert, gaan wij aan de gang met je website. Wij zorgen voor een uniek design en verliezen het gebruikersgemak niet uit het oog. Zo vinden wij het belangrijk dat jij (ook zonder ICT-ervaring) makkelijk de website kunt onderhouden. Wij maken om deze reden gebruik van een no-code tool. Daarnaast moeten de bezoekers van je website makkelijk kunnen navigeren, ook als ze de website vanaf hun telefoon of tablet willen bekijken.

Stel je vraag aan ons webdesign bureau Dordrecht

Kennismaken met Studio Flabbergasted kan op verschillende manieren. Zo kun je verder kijken op onze website. Hier vind je naast praktische informatie, ook onze showcase. Beelden zeggen immers meer dan woorden! Daarnaast vind je online onze contactgegevens. Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt of kennis wilt maken met ons team. Wil je liever onder het genot van een kop koffie kennismaken? Maak dan een afspraak op ons kantoor in Rotterdam. Tijdens een Creatieve Werksessie gaan we direct brainstormen. Goed om te weten: de Creatieve Werksessie duurt twee uur en kan eventueel ook via een videocall gehouden worden.

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

Fotografie plan
3
Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!