40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Website bouwer Rotterdam

Ben je op zoek naar een websitebouwer Rotterdam die out of the box durft te denken? Maak dan kennis met Studio Flabbergasted. Wij richten ons volledig op het ontwerpen van unieke websites. Onze ontwerpen vergeet je niet snel en dat is uiteraard precies wat wij willen. Je website is immers je visitekaartje. Een slechte online presentatie of een saaie website die lijkt op die van duizend anderen? Daar maken wij snel en vakkundig een einde aan. Wij zorgen voor een ijzersterke eerste indruk. Je zult hierdoor meer klanten aantrekken én een hogere omzet genereren.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Websitebouwer in Rotterdam die werkt met Webflow

Bij Studio Flabbergasted onderscheiden we ons door onze unieke combinatie van fotografie, branding en design. Wij bieden jou een totaaloplossing en zorgen er voor dat je website op alle punten goed scoort. Wij nemen uiteraard al het werk uit handen zodat jij lekker je bedrijf kunt runnen. Daarnaast onderscheiden we ons door te werken met Webflow. Dit is een programma dat super gebruiksvriendelijk is. Zowel voor jou als voor de bezoekers van je website. Zo kun je zonder lastige codes aanpassingen uitvoeren. De website is bovendien well-designed en goed zichtbaar op alle apparaten.

Neem contact op met de website bouwer Rotterdam

Websites bouwen is onze passie. Wij staan hierdoor garant voor kwaliteit en een grote glimlach op jouw gezicht als we klaar zijn. Hoewel we uren kunnen doortypen over onze passie, zeggen beelden vaak meer dan woorden. Bekijk daarom onze showcase en ontdek welke websites wij ontworpen hebben. Voor praktische informatie kun je verder kijken op de website of direct met ons e-mailen, bellen of ons een bericht sturen via het contactformulier. Wil je direct met ons aan de slag? Plan dan een Creatieve Werksessie met ons team. Wij gaan graag samen met jou brainstormen.

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

Fotografie plan
3
Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!