40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Webdesign Zoetermeer

Bij Studio Flabbergasted ben je aan het juiste adres voor webdesign Zoetermeer. Wij ontwerpen voor jou een website die van het scherm spat. Wij hebben oog voor elke pixel en zorgen voor een design buiten de lijntjes. Ons doel? Dat is dat klanten jou niet meer vergeten. Op deze manier behaal jij een hogere omzet en blijf je je concurrenten met gemak voor. Naast dat wij zorgen voor een super strak design, zorgen we voor gebruikersgemak. Zo moeten potentiële klanten zowel op de telefoon als op de tablet en computer makkelijk kunnen navigeren. Jij moet bovendien snel en eenvoudig de website kunnen updaten.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Webflow webdesigner Zoetermeer

Onze webdesigner Zoetermeer werkt met Webflow. Bij Studio Flabbergasted zijn we één van de eerste in Nederland die met dit programma werkt. Webflow staat bekend om zijn no-code tool. De website is hierdoor heel makkelijk te onderhouden door jou en je team. Zonder gedoe voer je wat updates door en ga je vervolgens weer verder met het uitvoeren van je vak en het runnen van je business. Daarnaast heeft Webflow een mooi design en is het goed zichtbaar op alle apparaten. Je weet hierdoor zeker dat je je doelgroep optimaal bereikt.

Contacteer ons webdesign bureau Zoetermeer

Wil je meer weten over ons webdesign bureau Zoetermeer? Neem dan de tijd om verder te kijken op onze website. Hier vind je onze showcase én veel praktische informatie. Mocht je een vraag hebben, stuur ons dan een e-mail, bel met ons of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden je vragen graag en kunnen een afspraak maken voor een Creatieve Werksessie. Tijdens deze sessie gaan we brainstormen over het design van jouw website. De sessie kan via een videogesprek worden gehouden, maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam. See you soon!

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

Fotografie plan
3
Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!