40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Webflow website bouwen

Een Webflow website bouwen is interessant voor grote én kleine ondernemers. Met een Webflow website maak je namelijk een professionele en onvergetelijke indruk. Zo weten klanten jou beter te vinden, blijf je je concurrenten voor en zul je een hogere omzet behalen. Naast dat een Webflow website een strak en overzichtelijk design heeft, is de website gebruiksvriendelijk voor je klanten en voor jezelf. Zo is de website goed zichtbaar, ook op de telefoon en tablet. Wijzigingen breng je snel en eenvoudig aan dankzij de no-code tool. Zo houd je je website altijd actueel.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Studio Flabbergasted bouwt een professionele Webflow website voor je

Bij Studio Flabbergasted zijn we gespecialiseerd in het bouwen van een professionele Webflow website. Dit doen wij door fotografie, branding en design te combineren. Zo staan wij bekend om onze foto’s die echt van het scherm spatten. Ons doel? Dat is om van jouw website een echte “eye candy” te maken. Uiteraard zonder het overzicht en gebruikersgemak uit het oog te verliezen. Een wirwar aan teksten en verouderde foto’s? Daar maken wij definitief een einde aan. Ben je benieuwd hoe onze designs er uit zien? Bekijk dan onze online showcase.

Meer weten over een Webflow website laten maken?

Wil je meer weten over een Webflow website laten maken? Stel je vraag dan gerust via het contactformulier, de e-mail of de telefoon. Daarnaast maken we graag een afspraak voor een Creatieve Werksessie met je. Gedurende deze twee uur durende sessie gaan we brainstormen over jouw website. Wij luisteren naar jouw verhaal en gooien direct wat creatieve ideeën op tafel. Uiteraard staan we ook open om naar jouw ideeën en wensen te luisteren en krijg je de tijd om al je vragen te stellen. De sessie kan zowel via een videogesprek als in onze studio in Rotterdam worden gehouden. Tot ziens bij Studio Flabbergasted.

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

Fotografie plan
3
Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!