40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Web bouwer Rotterdam

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Je website is namelijk vaak de eerste indruk die potentiële klanten van je krijgen. Zorg er voor dat jouw website met kop en schouders boven alle andere websites uitsteekt door een web bouwer Rotterdam in te schakelen. Een webbouwer zorgt voor een professioneel design én de praktische kant van je website. Zo moet de website niet alleen er goed uit zien, maar ook gebruiksvriendelijk zijn. Zo is het fijn als jij probleemloos aanpassingen kunt doorvoeren en je klanten (op al hun apparaten) de website kunnen bezoeken.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Webbouwer in Rotterdam die jouw website naar een next level tilt

Ben je op zoek naar een webbouwer in Rotterdam die jouw website naar een next level tilt? Bij Studio Flabbergasted staan we voor je klaar. Wij hebben een ruime ervaring met het ontwerpen van websites en maken gebruik van een unieke combinatie van design, fotografie en branding. Wij zorgen er voor dat mensen jouw website niet langer over het hoofd zien. Wij hebben hierbij aandacht voor elk detail en elke pixel. Wij creëren een website met behulp van Webflow. Dit is een handige no-code tool die uitblinkt in gemak en design.

Meer weten over de professionele webbouwer Rotterdam?

Wil je meer weten over de professionele webbouwer Rotterdam? Bel of e-mail ons dan of vul het contactformulier in. Ook op onze website vind je veel informatie over ons, onze pakketten én kun je direct onze showcase bekijken. Ben je enthousiast geworden? Plan dan een Creatieve Werksessie in op ons kantoor in Rotterdam. Tijdens deze meeting kun je al je vragen stellen en gaan we brainstormen over jouw website. Samen kijken we naar je huidige website en bespreken we je wensen en verbeterpunten. Wedden dat we een uniek design voor je maken?

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

Fotografie plan
3
Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!