Professionele fotografie Rotterdam

Wil je jouw website voorzien van professionele én onvergetelijke foto’s? Bij Studio Flabbergasted ben je aan het juiste adres voor professionele fotografie Rotterdam. Ons ervaren en super enthousiaste team denkt graag met je mee. Zo stellen we allereerst een creatief concept op. Hierbij kijken we naar jouw wensen, business en huisstijl. Wat voor soort foto’s heb je bijvoorbeeld nodig? En gaan we hierbij voor een kleurrijke of een strakke look? Aan de hand van het concept gaan we aan het werk. We nemen hierbij al het werk uit handen en zorgen er voor dat jij de foto’s direct op je website kunt plaatsen.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Zet je website op de kaart met fotografie professioneel Rotterdam

Met fotografie professioneel Rotterdam zet jij jouw website op de kaart. Zeg nietszeggende stockfoto’s vaarwel en kies voor foto’s die een lust voor het oog zijn. Onze allround fotograaf kan foto’s maken van je producten, bedrijven én van jouzelf. Zo is een goede portretfoto voor op je website en social media accounts van groot belang. Hiermee creëer je een persoonlijk gevoel en vertrouwen bij potentiële klanten. Wij zetten ons altijd voor 200% in en zorgen voor uniek beeldmateriaal die van het scherm afspat.

Meer weten over professionele fotografie in Rotterdam?

Wil je meer weten over professionele fotografie in Rotterdam? Kijk dan verder op onze website. Hier lees je meer over wat er allemaal binnen ons pakket valt (zoals het nabewerken van de foto’s) en welke services je eventueel kunt bijboeken (zoals het verzorgen van je haar, styling en make-up). Ook kun je online direct onze showcase bekijken. Ben je enthousiast geworden? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken of een vraag te stellen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online formulier.

Portfolio

Supertof dat wij voor veel mooie bedrijven portret- en personal brandingfoto's mogen maken! Een kleine showcase om onze mooiste foto's te tonen.

Scherp Interieur
portretfotografie
personal branding fotografie
interieurfotografie

Eigenaresse Rebecca geeft interieur- en stylingadvies aan iedereen die zich thuis wil voelen en thuis lekker wil ontspannen. De combinatie van kleuren, of het uitzoeken van meubels kunnen moeilijke keuzes zijn. Als interieurstyliste helpt Rebecca je bij deze keuzes met een passend interieuradvies.

Interieurfoto

Voor Scherp Interieur maakten wij niet alleen mooie foto's. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk website
Happy Flow
portretfotografie
personal branding fotografie
interieurfotografie

Wil jij samen met je team alles uit de dag halen? Dan is het Rotterdamse Happy Flow all you need! Happy Flow is een co-working space voor teams om soepel door de dag heen te komen.

Portretfotografie Happy Flow

Wij maakten niet alleen mooie interieur, portret- en personal brandingfoto's. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk project
Allstar Video Recruitment
portretfotografie

Allstar gelooft niet dat anno 2021 het schrijven van motivatiebrieven de meest succesvolle manier is om te solliciteren. In plaats daarvan werken zij met motivatievideo’s, zodat de sollicitant een onvergetelijke eerste indruk maakt.

Portretfotografie AllStar

Wij maakten niet alleen mooie promovideo en portretfoto's. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk project
Tineke Plat
portretfotografie
Personal branding fotografie

Loop jij vast in je carrière als arts en zou je eigenlijk wel een nieuwe weg willen inslaan, maar weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Tineke helpt jou knopen door te hakken en helder te krijgen wat jij nu werkelijk wilt, zodat jij weer vol positieve energie aan het roer van je leven staat.

Personal branding foto's

Wij maakten niet alleen mooie portret- en personal brandingfoto’s. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk project
PKW Architectuur
portretfotografie

Allround architect Paul Verbruggen ontwerpt unieke vastgoed objecten. Dit doet hij door op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Door zijn brede aanpak is Paul als geen ander in staat in te spelen op de wensen van de klant en deze te vertalen in duurzame resultaten.

Sfeerfoto PKW ArchitectuurPortretfoto PKW ArchitectuurSfeerfoto PKW Architectuur

Wij maakten niet alleen mooie portret- en architectuurfoto’s. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk project

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Werkwijze

Wij fotograferen altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo maken we uniek beeldmateriaal dat 100% aansluit bij jouw bedrijf.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Creatieve werksessie

Een mooi eindresultaat start met een goede voorbereiding. Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal en leren het bedrijf tijdens een creatieve werksessie graag beter kennen.

Naar aanleiding van deze sessie bedenken wij een tof concept (geen idee is te gek, geen uitdaging te groot!) en bepalen we de planning voor de fotografie. We bekijken onder andere hoeveel mensen er op de foto gaan, hoeveel tijd er nodig is om de foto’s te maken, op welke locatie er gefotografeerd gaat worden en hoeveel bewerkte foto’s je uiteindelijk kunt verwachten.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Moodboard

In het moodboard brengen wij de resultaten van de creatieve werksessie tot leven. Wij werken het concept uit en laten je zien welke look & feel we voor ogen hebben.

Dit 'Flabbergasted' moodboard is de start van onderscheidende portret- en personal branding fotografie die helemaal aansluit bij de kernwaarden van jouw merk. Happy of nog kleine wijzigingen? Wij checken het moodboard altijd met jou of we op de goede weg zitten.

Fotografie plan
3
Fotografieplan

Nu het visuele plaatje duidelijk is, maken we een fotografieplan. Hierin nemen we alles op dat relevant is voor de shoot.

Van een locatie tot haar- en make-up en het lichtplan voor de fotografie. Zo is alles op tijd geregeld en kunnen we niks vergeten. Het fotografieplan wordt ruim voor de fotoshoot met je gedeeld en besproken zodat we goed voorbereid van start kunnen met het maken van de foto's!

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Fotografie & nabewerking

Are you ready for your close-up? Wij brengen jou en je collega's volgens het eerder gemaakte moodboard en fotografie plan in beeld.

Na afloop van de fotoshoot bewerken wij de mooiste beelden en ontvang je binnen een week alle bewerkte foto's in hoge resolutie en webformaat in een persoonlijke online galerij.

Blij met het eindresultaat? Dan is het de hoogste tijd om te shinen met je nieuwe foto's 🚀.

Aanbod

Conceptuele fotografie

€995
Opvallen, dat is wat je wilt. Met gewone fotografie krijg je dat niet voor elkaar. Wat je nodig hebt is fotografie waar je steil van achterover slaat. Eye candy in elke pixel: foto’s die van het scherm recht in je gezicht spatten - pats!
Inclusief
 • Halve dag fotografie bij ons in de studio of op locatie
 • Creatief concept, inclusief moodboard dat de basis vormt voor de look & feel van de foto's
 • Fotografie plan met uitgewerkte briefing, planning en kledingadvies
 • Quitclaim voor medewerkers/modellen
 • Studio op- en afbouw en testen belichting
 • Uitzoeken en nabewerken beeldmateriaal
 • 24/7 toegang tot persoonlijke beeldbank
 • Download foto's in lage- en hoge resolutie
 • Aantal opgeleverde foto's is afhankelijk van het vooraf bedachte concept. Dit wordt voorafgaand aan de shoot besproken
Extra's

Een visagist, stylist of geschikte locatie nodig? Met een team van fijne partners kunnen wij de shoot van A tot Z voor je uit handen nemen!

 • Hair & make-up artist: +€85 per uur
 • Styling: Prijs op aanvraag
 • Extra beeldbewerking: +€25 per foto
 • Hele dag fotografie i.p.v. halve dag: €1795
Exclusief

- Reiskosten à €0,45 per gereden kilometer
- Reistijd van en naar de besproken locatie(s) €45 per uur
- Eventuele parkeerkosten

aanvragen
Tim Fleijsman
Begeleider en coach
Ik heb bij Margot en Aniek een website op maat laten maken inclusief huisstijl, logo en fotografie. Het geheel is naar mijn mening en wensen heel mooi geworden en krijg veel positieve reacties op mijn website. Ze zijn fijn in de omgang en willen echt iets neerzetten waar ze ook trots op kunnen zijn. In de ontwikkelingen van mijn bedrijf blijf ik dan ook met ze samenwerken.
Krista van Oudheusden
Eigenaar AtKris Studio
De dames van Studio Flabbergasted hebben voor mij een prachtige en goed werkende website gebouwd. Ik ben vooral onder de indruk van de communicatie, de gestructureerde werk aanpak en de fotografie. Ik krijg veel positieve reacties op de website en hoop zeker in de toekomst nog meer samen te werken met Aniek & Margot.
Rebecca Scherpenisse
Eigenaar Scherp Interieur
Aniek en Margot hebben fantastisch werk geleverd. Alles is mooier geworden dan ik van te voren had kunnen bedenken. Huisstijl, foto's en de website zijn enorm professioneel aangepakt en ze denken goed mee. Echt een aanrader!

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Fotografie. Hierbij gaan wij gaan altijd voor een WOW-effect! Dit is ons fotografieteam:

Margot de Heide

Founder & Fotograaf

Pauline van der Stadt

Fotograaf & Beeldbewerker

Loes Tibout

Beeldbewerker

Lieke Alblas

Fotograaf