40 Google Reviews
📸 WTFactory: Huur onze fotostudio
Webflow logo
Professional partner

Professioneel webdesign Rotterdam

Tijd om een professioneel webdesign Rotterdam te laten makenWil je jouw online bereik vergroten? Een onvergetelijke indruk maken op bezoekers van je website en meer omzet behalen? Dan is het tijd om een professioneel webdesign Rotterdam te laten maken. Bij Studio Flabbergasted zijn we gespecialiseerd in het maken van unieke websites met behulp van Webflow. Dit is een handige no-code tool waarmee je super snel en eenvoudig je website up-to-date kunt houden. Webflow zorgt daarnaast voor een mooi design van je website én zorgt er voor dat je website goed zichtbaar is op de computer, telefoon en tablet.

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Brainstormsessie met onze professionele webdesigner Rotterdam

Onze professionele webdesigner Rotterdam maakt een website aan de hand van jouw wensen. Zo vinden wij het belangrijk om eerst naar jouw verhaal te luisteren. Wie ben jij? Waar sta jij voor en welke boodschap wil jij overdragen aan jouw potentiële klanten? Zodra we dit alles besproken hebben én samen een brainstorm sessie hebben gehouden, gaan we aan de slag. We bieden jou een handige alles-in-1 oplossing. Dit betekend dat jij lekker achterover kunt leunen (of je business kunt runnen as usual), terwijl wij aan de gang gaan met jouw website.

Direct een professioneel webdesign laten maken Rotterdam?

Wil je direct een professioneel webdesign laten maken Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Wij zijn goed bereikbaar via de telefoon, e-mail en het contactformulier. Je bent tevens van harte welkom in onze studio in Rotterdam voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie. Mocht je eerst meer willen weten over wie wij zijn en hoe wij te werk gaan, lees dan verder op onze website of bekijk onze showcase. In onze showcase vind je websites van verschillende bedrijven die je voor zijn gegaan. See you soon at Studio Flabbergasted!

Portfolio

YIHAAA, onze paradepaardjes. Hier zijn we trots op!

Werkwijze

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Werksessie & Moodboard

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal en leren je tijdens een creatieve werksessie in onze kleurrijke studio graag beter kennen. Het resultaat hiervan is een uniek concept en een moodboard waarin de antwoorden van de werksessie tot leven komen.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Wireframes & Design

Tijdens de wireframe- en designfase maken wij eerst een blauwdruk met daarin alle elementen en functionaliteiten. Daarna ontwerpen we het visuele design tot in de pix… ehm, puntjes voor jouw nieuwe website!

Fotografie plan
3
Fotografie & Beeldbewerking

Are you ready for your close-up?! Nu het visuele plaatje duidelijk is, gaan we aan de slag met de fotografie! Je krijgt een uitgewerkte briefing & planning en na afloop van de shoot bewerken wij je mooiste foto’s binnen een week.

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Bouwen in Webflow

Helemaal happy met het design? YESSS: dan bouwen wij alle ontworpen elementen in Webflow. Zodra de content staat (je kunt de site super makkelijk vullen!) is het de hoogste tijd om een feestje te bouwen en de show te stelen met je nieuwe website 🚀.

Beloften

Wow!

Niemand voelt een WOW bij eenheidsworst. Een design valt pas op wanneer deze uniek is.

Persoonlijk

Niet te zakelijk. Wij zijn mensen die werken met mensen.

Flabbergasted

Wij zijn pas tevreden op als jij 'flabbergasted' bent. En niets minder dan dat.

Plezier

Wij werken niet om rijk te worden. Wij werken omdat we mooie dingen willen maken.

Aanbod

Wij maken onze websites altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo creëren we eenheid in de uitstraling van jouw merk dat zorgt voor herkenbaarheid.

Webflow partner in Nederland

Website

Een ijzersterke website die opvalt en jouw unieke verhaal vertelt.
Fotograaf Rotterdam

Allround Fotografie

We creëren het perfecte plaatje voor jou, altijd vanuit een concept.
Richel Monpellier
Oprichter Happy Flow
Studio Flabbergasted heeft mij geholpen bij een nieuw design voor de THE HAPPY FLOW huisstijl, de fotografie en een website op maat. Ik heb voor deze experts gekozen om hun flexibiliteit, klantgerichte benadering, transparantie, heldere communicatie en natuurlijk de unieke combinatie van creativiteit in design en fotografie. Bij Studio Flabbergasted ben je verzekerd van een fantastisch team, prachtige foto's en een onderscheidend, professioneel design voor zowel huisstijl als website.
Stefan Loos
Director AgriSoftware
Wij zochten een professionele websitemaker die je site er echt uit laat springen tegenover de concurrentie, Studio Flabbergasted bleek de beste optie. Er werd snel aan de slag gegaan met onze website en er heeft veel overleg plaatsgevonden over de beste keuzes. Studio Flabbergasted was hierbij snel en flexibel in de communicatie. Uiteindelijk zijn we dan ook erg blij met het resultaat. De website ziet er schitterend uit en ook de foto’s waren goed gelukt.
Mirza Osmanagic
Oprichter Allstar Recruitment
Een bureau dat zijn bedrijfsnaam dubbel en dwars verdiend. Studio Flabbergasted heeft ons geholpen bij het creëren en ontwikkelen van een professionele website. Hierbij stonden zij structureel klaar om nét dat stapje extra te zetten. Tijdens de samenwerking stelde zij zich positief opbouwend, professioneel en behulpzaam op. Dankzij die tomeloze inzet hebben wij onze droom website gerealiseerd.

Vakidioten

Deze vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!