Personal branding- en portretfotografie

Fotograaf in Rotterdam
Camera van een fotograaf in Rotterdam

Persoonlijke  foto's die een verhaal vertellen

Professionele portretfoto's geven je bedrijf een gezicht en personal brandingfoto's vertellen jouw verhaal. Met onze unieke aanpak, doordacht concept en oog voor detail zorgen wij ervoor dat jij en je collega's zelfverzekerd op de foto gaan en klanten een goede indruk krijgen van jouw bedrijf.

Werkwijze

Wij fotograferen altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo maken we uniek beeldmateriaal dat 100% aansluit bij jouw bedrijf.

Creatieve werksessie voor foto's laten maken in Rotterdam
1
Creatieve werksessie

Een mooi eindresultaat start met een goede voorbereiding. Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal en leren het bedrijf tijdens een creatieve werksessie graag beter kennen.

Naar aanleiding van deze sessie bedenken wij een tof concept (geen idee is te gek, geen uitdaging te groot!) en bepalen we de planning voor de fotografie. We bekijken onder andere hoeveel mensen er op de foto gaan, hoeveel tijd er nodig is om de foto’s te maken, op welke locatie er gefotografeerd gaat worden en hoeveel bewerkte foto’s je uiteindelijk kunt verwachten.

Een fotograaf maakt moodboards
2
Moodboard

In het moodboard brengen wij de resultaten van de creatieve werksessie tot leven. Wij werken het concept uit en laten je zien welke look & feel we voor ogen hebben.

Dit 'Flabbergasted' moodboard is de start van onderscheidende portret- en personal branding fotografie die helemaal aansluit bij de kernwaarden van jouw merk. Happy of nog kleine wijzigingen? Wij checken het moodboard altijd met jou of we op de goede weg zitten.

Fotografie plan
3
Fotografieplan

Nu het visuele plaatje duidelijk is, maken we een fotografieplan. Hierin nemen we alles op dat relevant is voor de shoot.

Van een locatie tot haar- en make-up en het lichtplan voor de fotografie. Zo is alles op tijd geregeld en kunnen we niks vergeten. Het fotografieplan wordt ruim voor de fotoshoot met je gedeeld en besproken zodat we goed voorbereid van start kunnen met het maken van de foto's!

Fotograaf aan het werk in Rotterdam
4
Fotografie & nabewerking

Are you ready for your close-up? Wij brengen jou en je collega's volgens het eerder gemaakte moodboard en fotografie plan in beeld.

Na afloop van de fotoshoot bewerken wij de mooiste beelden en ontvang je binnen een week alle bewerkte foto's in hoge resolutie en webformaat in een persoonlijke online galerij.

Blij met het eindresultaat? Dan is het de hoogste tijd om te shinen met je nieuwe foto's 🚀.

Portfolio

Supertof dat wij voor veel mooie bedrijven portret- en personal brandingfoto's mogen maken! Een kleine showcase om onze mooiste foto's te tonen.

Scherp Interieur
portretfotografie
personal branding fotografie
interieurfotografie

Eigenaresse Rebecca geeft interieur- en stylingadvies aan iedereen die zich thuis wil voelen en thuis lekker wil ontspannen. De combinatie van kleuren, of het uitzoeken van meubels kunnen moeilijke keuzes zijn. Als interieurstyliste helpt Rebecca je bij deze keuzes met een passend interieuradvies.

Interieurfoto

Voor Scherp Interieur maakten wij niet alleen mooie foto's. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk website
Happy Flow
portretfotografie
personal branding fotografie
interieurfotografie

Wil jij samen met je team alles uit de dag halen? Dan is het Rotterdamse Happy Flow all you need! Happy Flow is een co-working space voor teams om soepel door de dag heen te komen.

Portretfotografie Happy Flow

Wij maakten niet alleen mooie interieur, portret- en personal brandingfoto's. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk project
Allstar Video Recruitment
portretfotografie

Allstar gelooft niet dat anno 2021 het schrijven van motivatiebrieven de meest succesvolle manier is om te solliciteren. In plaats daarvan werken zij met motivatievideo’s, zodat de sollicitant een onvergetelijke eerste indruk maakt.

Portretfotografie AllStar

Wij maakten niet alleen mooie promovideo en portretfoto's. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk project
Tineke Plat
portretfotografie
Personal branding fotografie

Loop jij vast in je carrière als arts en zou je eigenlijk wel een nieuwe weg willen inslaan, maar weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Tineke helpt jou knopen door te hakken en helder te krijgen wat jij nu werkelijk wilt, zodat jij weer vol positieve energie aan het roer van je leven staat.

Personal branding foto's

Wij maakten niet alleen mooie portret- en personal brandingfoto’s. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk project
PKW Architectuur
portretfotografie

Allround architect Paul Verbruggen ontwerpt unieke vastgoed objecten. Dit doet hij door op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Door zijn brede aanpak is Paul als geen ander in staat in te spelen op de wensen van de klant en deze te vertalen in duurzame resultaten.

Sfeerfoto PKW ArchitectuurPortretfoto PKW ArchitectuurSfeerfoto PKW Architectuur

Wij maakten niet alleen mooie portret- en architectuurfoto’s. Ook de website staken wij in een 'Flabbergasted' jasje.

Bekijk project

Beloften

Goed gevoel

Wij bedenken een unieke look & feel voor jouw foto's die volledig aansluit bij de kernwaarden van jouw bedrijf.

Snelle Jelle

De bewerkte foto's worden binnen één week opgeleverd in een persoonlijke online galerij. Hieruit kun je de foto's in hoge resolutie en webformaat downloaden.

Opvallend goed

Outstanding foto's om op te vallen in een wereld met een overload aan informatie, marketing en sales.

Aanbod

Fotografie

Inclusief
 • Moodboard dat de basis vormt voor de look & feel van de foto's
 • Fotografie plan met uitgewerkte shotlist, briefing en planning
 • 4 uur fotografie op locatie
 • Tot 20 portretten
 • Studio op- en afbouw en testen belichting
 • Uitzoeken en nabewerken beeldmateriaal
 • Volledige commerciële licentie
 • Oplevering bewerkte beelden binnen één week
 • 24/7 toegang tot persoonlijke beeldbank
 • Download foto's in lage- en hoge resolutie. Deze zijn geschikt voor zowel de website, social media, als drukwerk
Exclusief

Reiskosten, reistijd van- en naar de besproken locatie(s) en eventuele parkeerkosten (45 per uur + €0,45 per gereden km).

Extra's

Een visagist, stylist of geschikte locatie nodig? Met een team van fijne partners kunnen wij de shoot van A tot Z voor je uit handen nemen!

  • Visagie: +€75 per uur
  • Vrijstaand maken: +€35 per foto
  • Extra foto's ter bewerking: +€25 per foto
  • 8 uur fotografie i.p.v. 4 uur: €1495
  €795
  aanvragen
  Jakko Slot
  Eigenaar FrontRow
  Studio Flabbergasted is een zeer professionele, gepassioneerde en creatieve partner. Ze hebben me echt geholpen om mijn boodschap te vertalen naar een website. Ik kan Aniek en Margot van harte aanbevelen voor hun kennis, passie en professionele manier van werken!
  Tessa Harmsen
  Eigenaar TapasTheater
  De dames van Studio Flabbergasted hebben ons n.a.v. een heldere brainstormsessie geholpen aan een krachtige online huisstijl ten behoeve van onze social media kanalen (artwork én fotografie). Onze tijdlijn ziet er veel rustiger uit en is daardoor aantrekkelijker en effectiever en het aantal likes/volgers neemt toe! Dank Aniek en Margot!
  Pauline Maaskant
  Eigenaar PWMCC
  Aniek en Margot vormen een enthousiast en professioneel team dat met originele ideeën en creatieve inbreng maatwerk levert!

  Formule

  Studio Flabbergasted formule

  Wij brengen jouw business naar the next level

  Iedere ondernemer weet hoe belangrijk een overtuigende verhaal is. Je komt niet meer weg met een matige presentatie: iedereen oriënteert zich online en kan jouw bedrijf gemakkelijk vergelijken met je concurrenten.

  Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt met een uniek verhaal en professionele uitstraling. Dit samengevat op een ijzersterke website.

  Wij zetten daarbij in op drie kernelementen: branding, fotografie en digital design. Combineer deze drie en er is magie. Met onze formule krijg jij een merkidentiteit waarmee jij jouw ideale klant bereikt én je omzet verhoogt.

  Vakidioten

  Deze vijf vakidioten maken de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie. Door deze elementen samen te voegen creëren wij voor onze klanten echt een WOW-effect!

  Margot de Heide

  Founder & Fotograaf

  Margot staat synoniem voor het ‘perfecte plaatje’, want als fotograaf weet ze die maar al te goed vast te leggen! Inmiddels werkt ze nu zo’n 10 jaar voor verschillende nationale en internationale opdrachtgevers. Ze is gespecialiseerd in interieur- food- en portretfotografie en houdt ervan om via haar foto’s mooie verhalen te vertellen.

  Zij is voor Studio Flabbergasted niet alleen de plaatjesmaker maar ook hét aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Wil jij meer weten? Bel of mail Margot.

  margot@studioflabbergasted.nl

  Lieke Alblas

  Fotograaf & Beeldbewerker

  Onze beeldbewerker Lieke zorgt ervoor dat jouw foto's er altijd tiptop uitzien! Vanuit haar huisje in Gouda werkt ze samen met haar rode kater Fred twee dagen per week voor Studio Flabbergasted. Wist je dat deze creatieve duizendpoot zelf ook graag achter de camera staat? Als freelance fotograaf helpt Lieke ondernemers aan mooie bedrijfsfotografie die nét even anders is.

  Benieuwd welke foto's Lieke voorzien heeft van mooie edits? Check onze Instagram feed!

  lieke@studioflabbergasted.nl0103070941

  Studio Flabbergasted bestaat uit vijf vakidioten die iedere dag werken aan de krachtige combinatie van Website x Design x Fotografie.