Design

Til jouw bedrijf naar een hoger level met krachtig design. We zorgen ervoor dat jouw merk gaat leven, zodat jouw klanten zich ermee kunnen verbinden.

Eenheid in je visuele
identiteit scoort

Tegenwoordig heb je veel standaard sjablonen waarmee je zelf visuele uitingen kunt creëren voor jouw bedrijf. Super handig, dat snappen we. Maar daarin schuilt ook een groot gevaar!

Wanneer je geen designer bent, is het lastig om eenheid te creëren in alle uitingen. En wanneer je geen eenheid hebt, verlies je herkenbaarheid. Vergelijk het maar eens met een kok. Jij kunt waarschijnlijk prima een gerecht bereiden, maar zult niet snel het niveau bereiken van een professionele kok.

Eenheid, en dus herkenbaarheid, creëer je door consistent dezelfde kleuren, vormen, iconen en lettertypes te gebruiken. Kunnen wij jou helpen aan een krachtig merk?

Beloften

Passie = Kwaliteit

“Als je iets doet, moet je het goed doen.” Dat is ons motto. Vanuit een passie iets goeds te maken is niet zo moeilijk. Wij leveren jou topkwaliteit. Jij blij... Wij blij!

Fijne samenwerkingen

Bij Studio Flabbergasted word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Welnee, wij houden van duidelijke communicatie en fijne samenwerkingen. Zowel met jou, als met onze vaste partners.

10+ jaar ervaring

Onze digital designer Aniek heeft al ruim 10 jaar ervaring in het ontwerpen van websites, webshops, platformen, e-mails en apps.

Portfolio

Veelzijdig ontwerp

Wij gebruiken niet iedere keer hetzelfde trucje of template voor onze ontwerpen. Nee, dit is voor iedere klant op maat gemaakt met een unieke huisstijl.

Aanbod

Huisstijl

Heb je nog geen huisstijl of wil je iets nieuws? Wij ontwikkelen een volledige huisstijl.
 • Logo
 • Kleurgebruik
 • Typografie
 • Look & Feel
aanvragen

Drukwerk

Vertel jouw verhaal op prachtig drukwerk! We adviseren je van A t/m Z,  van het ontwerp tot aan de papierkeuze.
 • Visitekaartjes
 • Flyers, brochures, boekjes
 • Posters
 • Etc
aanvragen

Webdesign

Aniek heeft 10+ jaar ervaring in het ontwerpen van websites, webshops, platformen, e-mails en apps.
 • Websites & Webshops
 • Platformen
 • Apps
 • E-mail templates
aanvragen
Alisa Timmermans
Chef Tekst
De dames van Studio Flabbergasted zijn kundig, enthousiast, professioneel en hebben een frisse kijk op websitedesign. Alle ingrediënten voor een fijne samenwerking dus.
Sandy Doeven
Digital Marketing Professional
Samenwerken met Margot en Aniek is heel prettig! Sterk aanbevolen!
Sanne Schepers
Directeur Afdeling Online
Fijn samengewerkt met zowel Margot als Aniek. Wij zijn fan van hun werk, zowel fotografie als design :).

Extra's

Hier kunnen we ook mee helpen.

Fotografie

Professioneel beeldmateriaal is onmisbaar op je website. Jouw verhaal, krachtig verteld met prachtige foto's.

Website

Een krachtige website die jouw bezoekers omzet in klanten.
Copywriting

Goed verhaal: professionele teksten die naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Teksten die staan als een huis en kloppen als een bus. Prijs op aanvraag.

Online Marketing

Goed gevonden! Wij zorgen ervoor dat je ideale klanten je website ook daadwerkelijk gaan vinden. Hier zijn meerdere oplossingen voor. Wij kijken graag welke het beste bij jou aansluit. Prijs op aanvraag.

Social media content

Val op via social media! Ontwerp van verschillende visuele templates voor jouw social media kanalen. Toegespitst op jouw business en daarom helemaal in lijn met jouw huisstijl. Ook mogelijk: social media fotografie om je kanalen nog meer professionaliteit te geven. Prijs op aanvraag.

Video

Bewegend beeldmateriaal, daar kun je naar blijven kijken. Vang de aandacht van jouw ideale klant met op maat gemaakt videomateriaal. Van sfeervideo's tot een goed interview: wij kunnen verschillende video’s maken. Prijs op aanvraag.