A change of plan... Nieuwe pakketten bij Studio Flabbergasted

20/5/2020
De afgelopen twee maanden vroeg om razendsnel schakelen. Door de komst van Corona en een dalende omzet (yep, ook voor ons) moesten we goed kijken waar de verbeterpunten voor Studio Flabbergasted lagen.

Het begon zo rooskleurig...

Eind 2019 startten wij onze droom. Een creatieve fotografie- en design studio. Klanten konden toen enkel een totaalpakket afnemen: voor €5000 een op maat gemaakte website met mooie fotografie en kloppende teksten. Super gaaf om aan te werken én met een fantastisch eindresultaat. Binnen de kortste keren staken we van wal en maakten wij een reeks 'Flabbergasted' websites!

Niet snel na deze fijne opstart moesten wij ons flink aanpassen. Fotografie blijkt in een 1,5 meter samenleving een behoorlijk grote uitdaging: Margot moest haar camera (tijdelijk!) aan de wilgen hangen en ook de ruimte om te investeren liep bij menig ondernemer terug. Tijd voor actie, aanpassen en de broodnodige veranderingen.

Actiepagina

'Dankzij' Corona introduceerden wij actiepagina's om getroffen ondernemers een steuntje in de rug te geven. Mede door deze actie kwamen wij erachter dat Webflow (het systeem waarin wij de websites ontwikkelen) prachtige en krachtige templates heeft. Deze templates zijn van een heel ander kaliber dan die menig ander open source CMS-aanbieder. Mooier, moderner én beter (volledig aanpasbaar en super snel!).

Met deze templates kunnen wij alsnog de kwaliteit leveren die we met Studio Flabbergasted voor ogen hebben, maar dan voor een lagere prijs (win-win!).

Onze drie nieuwe pakketten:

1. Onepage website €499
Dit is een website die bestaat uit één pagina. Geschikt voor startende ondernemers, landingspagina's en/of actiepagina's.

2. Template website €1499
Een website gebaseerd op een professioneel template, helemaal aangepast op jouw huisstijl.

3. Website op maat €2499
Een unieke website, volledig op maat ontworpen en gebouwd voor jouw bedrijf.

Deze pakketten zijn naar wens te upgraden met tekst, fotografie, video, online marketing, huisstijl en social media content. Op deze manier stel jij je eigen 'totaalpakket' samen!

Nieuwsgierig? Bekijk de uitgebreide pakketten.

Positieve energie!

De hele Corona crisis heeft Studio Flabbergasted een nieuwe weg in laten slaan. Vervelend? Integendeel. Een uitdaging? Zeker! Gelukkig kunnen we nu al concluderen dat deze veranderingen hun vruchten afwerpen en we zijn meer dan ooit gemotiveerd om onze droom niet op te geven.